Mojfaks.hr u Laganini

Faks ga skoro došao glave: Na studenta pao dio stropa dok je sjedio na predavanju

Loše stanje fakulteta u smislu loših fasada te ponekad nepraktičnih, neudobnih klupa je nešto što više nikoga ne čudi. No, kada se krene urušavati strop stanje je više nego alarmantno, a jedan je američki student zbog toga za dlaku izbjegao ozbiljne ozljede.

4. rujna 2017 17:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zamislite da sjedite na predavanju, slušate profesora i odjednom vam padne dio stropa na glavu. Znamo da je ovo možda teško zamisliti, ali baš se takva katastrofa dogodila 18-godišnjem studentu Austinu Floresu na Sveučilištu Indiana. Dok je slušao predavanje iz glazbenog dio stropa mu je pao na glavu.

...Loša gradnja na kampusu: Staklena vrata na kantini ozlijedila zaposlenicu Akademije...


...Horor u wc-u knjižnice: Studentica pronašla kameru i mikrofon...


No, ne treba paničariti jer je Austin dobro premda je to moglo završiti fatalno. Kako je student otkrio za portal BuzzFeed, nije ga uopće boljelo. "Iskreno, uopće nije boljelo jer je riječ o \'mekanom\' materijalu iz stropa. Pretpostavljam da se to urušilo zbog curenja neke od cijevi", komentirao je Austin.


Izvor: Twitter@latinoboy112



Austin je pokazao tragove na svojoj majici od dijelova stropa koji su pali na njega

Student je fotke stropa i sebe objavio na Twitteru gdje su mu drugi korisnici sugerirali da treba tužiti fakultet i slično, ali je Austin svima poručio da to neće napraviti. On je kontaktirao službu koja je zadužena za popravke na fakultetu, pozvao ih je te im rekao da je sve u redu i da mu se ništa nije dogodilo.

Nadamo se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi niti jednom studentu jer je moglo završiti tragično.

Ivana Petrić
foto: Twitter@latinoboy112

Još vijesti