Mojfaks.hr u Laganini

[VIDEO] TikTokerica tvrdi da će se zbog ovog 'psihološkog trika' očima svatko zaljubiti u vas

Oči su ugledala duše, jedan je od dobro poznatih fraza, kao i ona da oči nikada ne lažu. Kao i ovaj trik nakon kojega će, navodno, bilo tko pasti pod vaše noge i opako se zagrijati za vas.

14. srpnja 2021 18:18
Tik Tok psihološki trik

Tik Tok psihološki trik Foto: Screenshot

TikTokerica Sophie Rose Lloyd objavila je i objasnila mehanizam djelovanja ovog "psihološkog trika" očima, no uz pojašnjenje kako ga izvesti ima i nekoliko napomena na samome početku.


Prva je napomena da će trik upaliti samo na nekome s kim ste već uspostavili neku vrstu odnosa i poznanstva, a ne na potpunim strancima stoga smatra da je odličan način da nekome tko vam se sviđa to suptilno date do znanja.Dakle, kad ste odabrali svoju "žrtvu", osigurajte odgovarajuće uvjete. Naime, trik vjerojatno neće upaliti ako sudjelujete u grupnom razgovoru pa je tako i pažnja te osobe usmjerena na više osoba kao ni u slučaju da vi govorite, a druga vas osoba gleda.


>>>[VIDEO] Viralni trend srodnih duša s TikToka otkriva jeste li pronašli ljubav svog života – u samo par koraka<<<


Potrebno je da ste u situaciji u kojoj ste oboje koncentrirani jedno na drugo te da ta druga osoba govori, a vi slušate jer je ključno da vas osoba gleda u oči, a ne u usta.


Dakle, trik je jednostavno za izvesti. Tri su koraka:


1. Pogledajte osobu u lijevo oko, kratko, na sekundu.
2. Pogledajte osobi usne
3. Pogledajte osobu u desno oko, kratko, na sekundu.


>>>Isprobale TikTok izazov sa 'zvukom koji čuju samo mlađi od 25 godina': Čujete li ga vi?<<<


I to je sve!"Garantiram vam da će, ukoliko ga izvedete s pravom osobom u pravom trenutku, reagirati i zapitati se što se to sada dogodilo", kaže Sophie Rose u svom videu. Reakcija svakako neće izostati jer će osoba primijetiti da joj šaljete neku poruku.


>>>Pukla ljubav, kupila kliješta: Proputovala skoro 10 tisuća kilometara da uništi lokot ljubavi koji je zakačila s bivšim<<<


Tvrdi da je trik isprobala na više osoba i to uspješno.