V.K. u Laganini

Povratak omiljene EUFORIJE u menzu, ali to nije sve... Top proizvodi koje od ovog tjedna PONOVO možete naručiti na iksicu

Konačno se vratio i obožavani jogurt za kojim su mnogi plakali...

25. Siječnja 2022 13:03
Euforija jogurt

Euforija jogurt Foto: Screenshot

Rokovi su službeno pokucali na vrata. I dok studenti "griju stolce" i po nekoliko sati u komadu, ponekad im je upravo zbog toga potreban i predah. Kako bi protegnuli noge, a usput si i zasladili život, ovog tjedna razveselit će ih povratak nekih od omiljenih "novo-starih" artikala u ponudu menze na Savi.


Kava


U sklopu studentskog doma "Stjepan Radić" u slastičarnicu se opet vratila kava. Tako da svi studenti koji tamo žive ili koji su u blizini, sada mogu svratiti u takozvanu "Slastu" po svoju dnevnu dozu kofeina. "S veseljem vas obavještavamo, da smo nakon razgovora s voditeljem menze, uspjeli vratiti kavu u slastu", piše studentski odbor Save lijepu vijest.


>>>[FOTO] Slasta na Savi otvorila svoja vrata – ponuda kolača odlična, skoro svi stolovi puni već u 11 sati<<<


Euforija zbog jogurta


Osim kave, još se jedan proizvod na velika vrata vraća u menzu: jogurt Euforija. Zasigurno jedan od najobožavanijih studentskih jogurta, "Euforiju" s okusom stracciatelle ponovno možete naručiti u menzi na "Savi".


"Vratila se", kratko je obavijestila studentica na društvenim mrežama i obradovala preko 700-tinjak studenata koji su s radošću i odobravanjem reagirali na fotografiju omiljenog deserta.


Euforija, Slasta, menza, studentski jogurt Euforija, Slasta, menza, studentski jogurt Foto: Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava/Screenshot

"Vratila se!" / Foto: screenshot via Facebook@Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava"


Kinder bueno?


Na društvenim mrežama pojavilo se i "teaser" o još jednom slatkom proizvodu koji se, navodno, također može kupiti u menzi. Kako piše u objavi stanara SD-a "Stjepan Radić", u ponudu dolazi i Kinder Bueno od kokosa po cijeni od 2,15 kuna.


>>>Koliko često studenti jedu čokoladu? Za ovom namirnicom 'iz raja' posežu ili svakodnevno ili u 'krizi' – evo zašto je to DOBRO<<<


I dok dio studenata misli da je informacija lažna, dio zasigurno stoji u redovima pred menzom kako bi provjerili istinitost ove "slatke" informacije.Kinder Bueno, menza Kinder Bueno, menza Foto: Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava/Screenshot

Student je objavio kako dolazi i Kinder Bueno od kokosa / Foto: screenshot via Facebook@Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava"


Studenti su jedva dočekali ova slatka iznenađenja, posebno u vrijeme učenja ispite. Kad se umorite od "štrebanja", trk u menzu na slatku pauzu!

Još vijesti