V.K. u Laganini

12 sati useljavao brucoše u dom, a za besplatni ručak od SC-a dobio OVO: 'Gdje su proteini?'

Znamo da studenti mogu pojesti sve i svašta. Zbog ovog stereotipa, često svjedočimo neobičnim dodacima obroka u menzama – od kukaca, šarafa, živih golubova, stakla...

9. rujna 2021 15:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

No, nekako smo oduvijek smatrali da zaposlenici studentskih centara ipak dobiju nešto bolje. Kako je vidljivo na fotografiji, jedan je zaposlenik studentskog doma objavio Snapchat uz fotografiju i kratki opis iste.


Prema opisu, trebao odraditi 12-satnu smjenu u studentskome domu tijekom doseljavanja brucoša na kampus. Rečeno mu je da ne mora nositi ručak na posao, jer će ga osigurati svim zaposlenicima. Iako je poslušao "pravila", kada je stigao na radno mjesto, požalio je zbog toga. Naime, za ručak je dobio vrečicu čipsa Lay's, jednu jabuku i bočicu vode.


Nema proteina? / screenshot via Facebook@pizzabottle


"Na mom prošlom poslu, zvali su nas iz Uprave na doručak o njihovom trošku jer smo ostvarili izvrsne rezultate. Kada smo stigli, dobili smo kavu iz uredskog aparata i sendvič sa šunkom i sirom", piše u jednom od komentara na ovu fotografiju.


"Moj tim i ja smo dobili pozivnicu na sastanak tijekom kojega su nas šefovi hvalili jer smo svojom prodajom dosegli milijardu i time pobijedili ostale timove unutar kompanije. Nakon toga smo svi vjerovali kako ćemo dobiti bonus ili povišicu… Ne, samo pizza-party! Fora je u tome da je naš šef zaboravio ostaviti karticu kompanije kako bismo mogli platili pizze, stoga ih nitko nije ni naručio. Na pizza-partyju", napisala je korisnica.

Još vijesti