Mojfaks.hr u Laganini

U jednoj ruci diploma, na drugoj prsten: Student zaprosio djevojku na promociji

Prosidba je čin na koji očekujemo pozitivan odgovor, a tu nadu je gajio i ovaj student koji je svoju djevojku zaprosio ni više ni manje nego na promociji.

18. svibnja 2017 12:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Trenutak na "pozornici" tijekom dodjele diploma na promociji za svakog studenta traje nekoliko sekundi, ali jedan student je napravio korak više te se ondje zadržao duže i to zbog prosidbe. Pred cijelim Sveučilištem Baylor, nakon što je primio diplomu, Joseph Dizdar uzeo je mikrofon u ruke i zaprosio svoju djevojku Nicole Whitehead."Nicole Whitehead...puno te volim i pitao sam se želiš li se udati za mene?", rekao je Joseph na mikrofon, a cijela generacija studenata stala je oduševljeno pljeskati. Sveučilište je snimku prosidbe objavilo na svom službenom Facebooku, a neki Josephovi kolege nisu bili oduševljeni njegovim činom pa se tako oglasila studentica Ashley Bowman.

...Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama...


...\'Diplomačanje\': Proslavit će kraj studija medicine neobičnim vjenčanjem...


"Moja prijateljica je bila osoba odmah iza Josepha koja je trebala primiti diplomu, a zbog toga što je zaprosio djevojku uopće nije mogla čuti da je prozvana na pozornicu. Ona je prva u svojoj obitelji koja je diplomirala pa je ova prosidba vrlo bezobrazan način kako zasjeniti nečiji trenutak. Madelina, žao mi je što je tvoj zlatni trenutak bio ometen, ali svi su vrlo ponosni na tebe", komentirala je Ashley na Facebooku.


Izvor: Facebook

Premda je ova prosidba bila slatka očito se dogodila u nezgodnom trenutku jer je zasjenila ono što je svima bilo bitno: svečano primiti diplomu.

Ivana Petrić
foto: Pixabay