V.K. u Laganini

U potrazi za prstenom: očajni mladić nudi nagradu onom tko ga pronađe!

Mladić je htio godišnji odmor sa svojom djevojkom obilježiti i prosidbom, no sve je krenulo po krivu.

16. kolovoza 2021 12:46
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svake godine, barem do korone, broj turista u Lijepoj našoj se povećavao. Inozemni turisti polako otkrivaju hrvatsku obalu, a neki ju smatraju dovoljno lijepom i romantičnom da upravo ovdje odluče zaprositi svoje partnere i partnerice.


Kako prenosi zadarski.hr., mladi par Poljaka odlučio je provesti svoj godišnji upravo na području Zadra. Mladić je imao genijalan plan kako bi svoje ljetovanje s djevojkom mogao obilježiti zarukama, no, njegov se plan izjalovio.


>>>Student iza rešetaka: Tri dana se pravio da je svoja cura kako bi za nju riješio ispite mature<<<


On se pripremio, kupio je i prsten, a onda se njegov romantični scenarij pretvara u dramu jer je izgubio prsten s kutijicom! S obzirom da ga je izgubio, očajni je mladić sve priznao djevojci pa su zajedno odlučili nešto poduzeti. Na stablo pored plaže u Tustici postavili su oglas na poljskom, engleskom i hrvatskom jeziku u nadi da će im netko pomoći i vratiti prsten, a za uzvrat nude nagradu.



„Izgubljen zaručnički prsten u crvenoj kutiji u obliku srca. Ako ste ga pronašli, kontaktirajte broj mobitela. Za nalaznika imamo nagradu!“ , piše njihova molba na oglasu.


>>>Urbana legenda i Disney bajka postali stvarnost: Studentica prava upoznala pravog nigerijskog princa!<<<


Mladi se par dodatno potrudio pa su oglas ukrasili i nacrtanim srcima i nacrtanim izgubljenim prstenom.


Izvor: zadarski.hr

Još vijesti