Mojfaks.hr u Laganini

Umjesto dečku, poslala neprikladnu i 'sočnu' WhatsApp poruku profesoru s faksa

Svakome se dogodi – trenutak nepažnje i brzopletosti i poruka ode osobi kojoj nije namijenjena…

8. lipnja 2021 13:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Scenariji u kojemu neprikladna poruka stigne do vašeg fakultetskog predavača ipak je rjeđi, no to ne znači da se ponekad ipak ne dogodi. Primjer za ovo je i studentica koja je pisala svojoj boljoj polovici koja dijeli ime s njenim profesorom s faksa.


Kako tvrdi anonimna studentica na Redditu, slučajno je neprikladnu i "sočnu" poruku poslala na krivu adresu jer predavač i mladić s kojim je u romantičnoj vezi dijele isto ime te se u imeniku nalaze jedan kraj drugoga. Jedina je razlika što je unoseći kontakt profesora dodala i naziv fakulteta na kojemu predaje, a na kojemu djevojka studira.


Svakog utorka, nakon predavanja, odlazi u knjižaru


Svakog utorka, nakon predavanja, ova djevojka ima naviku otići u lokalnu knjižaru pretraživati što se novo nalazi na policama. Tako je, nakon što je njenom partneru zasmetalo što čita ljubić upitne literarne kvalitete na Google Play-ju, isti naslov našla u tiskanome izdanju. S obzirom da je njenog dečka radnja uzrujala te mu nije bilo jasno kako može čitati takav "šund", odlučila ga je kupiti i ponijeti kući. U jednoj sceni dva protagonista igraju biljar – žena i muškarac. Nakon što žena izgubi partiju, obraća se muškarcu riječima: "Molim te, kazni me, tatice."


Profesor psihologije pročitao neprikladnu poruku


Knjigu je kupila iz zezancije, a opisani prizor iz knjige uprizorila je u stvarnosti uz napućene usne i natpis preko fotografije "Molim te, kazni me, tatice." Ovako se fotografirala i zatim poslala fotografiju dečku. Barem je tako mislila. Tek nakon što je poruku pročitao njen profesor psihologije, shvatila je što se dogodilo.


>>>Ups! Studentica profesoru slučajno poslala esej s užasnim nadimkom koji mu je dala<<<


Pokušala je obrisati sporni sadržaj, no vidjela je da je poruka označena dvjema plavim kvačicama što znači da ju je primatelj i pročitao. Bilo je prekasno.


Osim osjećaja nelagode i srama, strahovala je i da bi je profesor mogao tužiti za kršenje protokola ponašanja profesora i studenata. U pokušaju da razjasni situaciju, napisala je profesoru poruku kako bi se ispričala i objasnila da je pogriješila prilikom slanja.


"Ovo krši sveti odnos profesora i studenta i NE podržavam ovakvo ponašanje", odgovorio joj je.


Komentari na njeno neugodno iskustvo uglavnom su pozitivni jer se pogreška, kako smatra većina osoba koji su ispod njene objave dijelili svoja mišljenja i iskustva, može dogoditi svakome. Drugi pak ukazuju na to da je profesor bio prestrog i da ne razumije što znači riječ "pogreška".

Još vijesti