V.K. u Laganini

[VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks

Predavanja koja počinju rano ujutro uglavnom teško padaju studentima, no, ovoj djevojci teže no drugima. Stoga je odlučila na fakultet donijeti jastuk, madrac i pokrivač, kako bi predavanje slušala u jednakom komforu kao da je u svojoj sobi.

2. prosinca 2021 15:15
viralno, spavanje na predavanju

viralno, spavanje na predavanju Foto: Screenshot

Svi znamo koliko je teško, vani je ružno vrijeme, a u našem krevetu nam je najudobnije, najtoplije i sve bismo dali na svijetu da možemo produljiti ostanak u toplom zagrljaju pokrivača do podneva. No, dolasci se na fakultetima bilježe, stoga, je li moguće imati i udobnost (ne)izlaska iz kreveta, a biti fizički prisutan na predavanjima? Za ovu studenticu je to moguće!


>>>[VIDEO] Studentica objavila video bizarnog kampusa: 'S balkona skaču u hodnik...'<<<


Video britanske studentice sa Sveučilišta
Loughborough u Leicestershireu, u kojemu u kolicima za dućan vozi nekoliko "sitnica" za spavanje na predavanje, postao je viralan na TikToku u samo nekoliko dana, piše LadBible. "Kad imaš predavanje u 9 ujutro, a i dalje želiš ostati u krevetu", piše u opisu.


U ovom urnebesnom videu, studentica Magda snimila je kolegicu koja dolazi na fakultet u kućnom ogrtaču i preko cijelog kampusa, a onda i zgrade fakulteta, vozi svoje stvari za spavanje.


Njen je potez zaintrigirao sve prisutne, a kolege su komentirali kako je njen potez "briljantan". Iako nije strana pojava vidjeti studente u pidžamama u menzi, u dućanu i sličnim mjestima, studenti većinom ne dolaze na predavanja s madracima i u kućnim ogrtačima.


>>>Must have: Aplikacija te upozorava hoćeš li umrijeti od vrućine ako izađeš van – i još te malo izvrijeđa<<<


Nakon što je ušla u predavaonicu, razvukla je svoje stvari preko cijelog stola kako bi se mogla ispružiti, a potom je legla u svoj improvizirani krevet. Mnogi su pohrlili u komentare videa koji je tada prikupio oko 910 tisuća pregleda i 184 tisuća lajkova.


"Jao, kako volim ovo", napisao je netko. "Obaveza da se pojaviš prije svih ostalih", dodao je netko drugi. "Zbog kućnog ogrtača je video još bolji", komentirao je netko modni izbor studentice.


Međutim, njen plan se donekle izjalovio jer nitko od kolega koji su ulazili u predavaonicu nije reagirao. Nakon što su u komentarima pitali kako je profesor reagirao na ovu umornu studenticu, Magda je komentirala: "Nikoga nije bilo briga, a profesor je rekao da izgleda kao da mi je ugodno i toplo."


Profesor zasigurno nije bio u krivu jer doiista izgleda kao da joj je udobno i toplo iako je na jutarnjem predavanju.