V.K. u Laganini

[VIDEO] Studenti na zadatku: Na predavanje uveli prijatelja koji uopće ne studira – pogledajte reakciju profesorice

Misija: uvesti frenda na fakultet na kojem uopće ne studira.

20. prosinca 2021 12:55
sverc na predavanje

sverc na predavanje Foto: Screenshot

Za vrijeme svojih studentskih dana upoznamo mnogo vršnjaka s različitih fakulteta, godina i smjerova. Kada čujemo što studiraju, kako im izgledaju kolegiji, ponekad i sami poželimo čuti o čemu oni uče i pridružiti im se na kojem predavanju.


>>>[VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks<<<


No, ponekad je odlazak na predavanje puko razbijanje dosade ili samo pokušaj snimanja videa koji će "zatrendati" na društvenim mrežama. Nedavno je na TikTok profilu "biseri_s_faksa" objavljen vrlo zanimljiv video. Kako se vidi na video-isječku koji za sada broji preko 800 lajkova, nekoliko je studenata odlučilo uvesti svog prijatelja na predavanje na Veleučilištu "Hrvatsko zagorje" u Krapini. U svom su kratkom opisu pojašnjavali kako su na misiji: "Uvesti random lika koji nije upisan na faks."


>>>Studenti prava napravili bingo karticu za profesorova predavanja: Ovo su pravila igre<<<


Dobio 2 iz kolokvija koji nije pisao


Kako ga profesorica ne bi uhvatila u njegovom "švercu" na faks, predstavio se kao student koji pohađa Veleučilište, ali trenutno nije prisutan na nastavi. U nekoliko se scena vidi kako oni slobodno hodaju hodnicima Veleučilišta, da bi potom sjeli u zadnje klupe, spremni za predavanje.


Pravi nadimak "prošvercanog" prijatelja je Žiga, no, on se predstavio kao student prezimena Prlić kada je profesorica prozivala studente da vidi tko je prisutan na predavanju. Osim toga, baš su na taj dan dobivali rezultate svojih kolokvija. "Hoćeš se javiti da ispravljaš kolokvij?", upitao je prijatelj iza kamere "prošvercanog" Žigu. Nakon toga, profesorica je, nesvjesna šale svojih studenata, objavila kako je student Prlić dobio 2 iz kolokvija, na što su se ostali nasmijali.


Nakon odslušanog predavanja, dečki su mirno izašli iz predavaonice i pozdravili profesoricu. Za njih, ova misija je prošla uspješno!


Video je tek nedavno objavljen, ali je već zadobio pažnju mnogobrojnih studenata i više od 800 lajkova, dok je u komentarima netko napisao "da mu je sigurno drago što je na faksu".


Autor videa napisao je da se radi o Veleučilištu "Hrvatsko zagorje" u Krapini, nakon što je neki korisnik upitao radi li se o srednjoj školi u Krapini.