L.B. u Laganini

[VIDEO] Studentica nasamarila kradljivca! Htio ukrasti njen Mercedes, ona ga zaključala: 'Stisnula sam gumb 1000 puta'

Sve je snimila i objavila na svom Facebook profilu.

6. listopada 2021 12:58
Kradljivac u automobilu

Kradljivac u automobilu Foto: Screenshot

Rebecca Cheuk je oko 21 sat pogledala kroz prozor svoje kuće i šokirala se kad je u svome automobilu ugledala nepoznatog muškarca koji pokušava ukrasti njen Mercedes A45. Unutarnje svjetlo automobila obasjavalo mu je lice. Brzo se dosjetila da svojim ključem zaključa lopova u automobilu i pozove policiju.


Studentica sestrinstva neprekidno je zaključavala luksuzni automobil, cijena kojega se penje do 57 tisuća funti, svaki put kad je lopov pokušao izaći iz automobila. Nakon nekog vremena, počinitelj je odustao od pokušaja da izađe iz automobila pa je sjedio mirno i čekao policiju nakon čega je uhićen i odveden u policijsku postaju.


>>>30 godina polaže vozački ispit, ali joj ne ide: 'Skamenim se kad vidim kružni tok, plačem i onesvijestim se'<<<


Vlasnica automobila kaže da je posumnjala da se nešto događa jer je pas počeo lajati. Iz svoje kuće je snimila kako lopov pretražuje njen pretinac za rukavice i pritišće gumb za paljenje automobila, dok se svjetlo neprestano pali i gasi. Video je podijelila na Facebooku uz napomenu da i drugi dijele i budu oprezni.


>>>Stanodavac iz BiH iznajmio studenticama stan pa ih snimao: Intervenirala i policija<<<


"Tip je upravo pokušao ukrasti moj Mercedes A45. Pripazite!", napisala je. "Oko 9 sati navečer čula sam nepoznati muški glas ispred kuće i zatvaranje vrata automobila. Ubrzo nakon toga pas je poludio i neprestano lajao. Pogledala sam na ulicu i vidjela nepoznatog čovjeka koji pokušava upaliti i ukrasti moj automobil. Odmah sam nazvala policiju i neprestano ga zaključavala, kad god je pokušao izaći. Pritisnula sam gumb tisuću puta", pojašnjava dalje.


"Srećom, policija je ubrzo došla i uhitila ga. Bila sam tako potresena, imam samo 21 godinu i živim sama", dodala je za kraj.


Njena je objava izazvala mnoštvo reakcija i komentara od kojih se većina odnosi na njenu brzu i inteligentnu reakciju da spriječi počinitelja u svom planu krađe automobila.