L.B. u Laganini

[VIDEO] Svi obožavaju bebu koja odrasta u studentskom domu: 'Ima bolji društveni život od mene'

Iako se povremeno bebe 'uključe' u nastavu, pa mediji pišu o profesorima koji pričuvaju studenticama dijete, ili pak onima koji negoduju kad majke doje djecu tijekom online predavanja, bebe na kampusima ipak su rijetkost.

8. ožujka 2022 17:00
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Možda je baš ovo razlog što je jedna beba studenata postala viralna na društvenim mrežama.


>>>Dojila tijekom Zoom predavanja pa zaratila s profesorom: 'Sad ste studenti i sve ostalo morate odgoditi za kasnije...'<<<


Eli Dolney studira u Minnesoti, a otac je djevojčice Everly Jane. Njegove snimke u kojima na duhovit i simpatičan način prikazuje "život studenta s bebom" izazivaju oduševljenje među gledateljima, ali i gomilu duhovitih komentara na račun "društvenog života" bebe na kampusu.


>>>Domaće studentice odgovorile bi li rađale djecu da ih, kao u Srbiji, čekaju 4 tisuće eura i dulji rok studiranja<<<


Jedan od njegovih videa prikazuje bebu koja se druži s dečkima iz bratstva, sjedi na stolu dok dečki istovremeno pokušavaju učiti u grupi. Također uživa i u gledanju utakmica s ocem zbog čega joj mnogi zavide na bogatom i zanimljivom društvenom životu.


@barstoolsports Wonder if he named it Carlos @barstoolu ♬ original sound - Oliver Cronin


"Malac ima bogatiji društveni život od mene", piše jedan. "Dijete će imati zbilja zanimljivu osobnost", smatra pak drugi komentator.



Drugi pak ističu činjenicu da će mala Everly imati mnogo "ujaka" koji će ju štititi i paziti tijekom odrastanja, a treći činjenicu da otac ima veliku podršku pravih prijatelja.


>>>Kombinacija studija i trudnoće u Hrvatskoj je jako zahtjevna: Kako je biti mama-studentica?<<<


"Vidim pravog muškarca i nekoliko pravih prijatelja", jedan je od komentara. "Zamislite da ju netko pokuša povrijediti. Dečki će uništiti bilo koga kome to padne napamet", piše još jedan pratitelj.


Ima i onih koji smatraju da je otac pokazao veliku zrelost u odluci da odgaja i podiže bebu, jer je mnogo onih koji bi u tim godinama od ovakve odgovornosti pobjegli.

Još vijesti