V.K. u Laganini

[VIDEO] Pogledajte kako se priprema popularni Big Mac: 'Krastavci ne smiju biti jedan preko drugoga'

TikToker otkriva tajne kako fast food lanac MCdonald's slaže svoje popularne Big Macove, nuggets, čajeve...

2. veljače 2022 16:11
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Bili ljubitelji brze hrane ili ne, zasigurno svi znate za Big Mac, popularni hamburger osmišljen u McDonald'sovoj kuhinji.


Na društvenoj mreži TikTok možemo pronaći svakojake profile i svakojake teme koje autori videa provlače, od onih zabavnih, pa do poučnih, korisnih… Jedan TikToker odlučio je pokazati kako je "iza pulta", u kuhinji popularnog lanca brze hrane: McDonald's-a.


>>>[FOTO] Šokirana studentica pronašla 'iznenađenje' u piću iz poznatog fast food lanca: 'Pa to uopće nije na meniju'<<<


TikToker na profilu @essentialmcdonalds pokazuje sve u vezi prepremanja hrane i napitaka karakterističnih za ovaj fast food lanac restorana. Na svom profilu ima preko 965 tisuća pratitelja, a u video-isječcima pokazuje kako se pripremaju Big Mac hambići, čajevi, Chicken McNuggets i ostala hrana.


Video-isječak u kojem pokazuje sve korake spravljanja Big Mac-a sakupio je skoro 2,5 milijuna lakova i nešto više od šest tisuća komentara, te je vrlo brzo postao viralan.


U videu se možete upoznati sa svim dijelovima ovog popularnog hamburgera, specifičnim načinom "tostiranja" svakog dijela peciva u zasebnom pretincu, točnu količinu umaka, dehidriranog luka, ali i broj ploškica kiselih krastavaca te način zatvaranja u prepoznatljivoj kutiji. Što se zelene salate tiče, "treba malo više na donjem dijelu sendviča", komentira.


>>>Godinama jeo samo čips, krumpiriće i kruh – oslijepio sa 17 godina i uništio zdravlje<<<


Ako ste se ikada zapitali, na gornji dio sendviča stavljaju se dva kisela krastavca, dok na donji dio ide listić sira. Na samom kraju, pljeskavice se stavljaju na oba "tornja", a kako kaže autor, "najizazovniji dio slaganja je postavljanje s jedne hrpe na drugu da sve stoji pravilno". Nakon kompletiranja, hambić je zatvoren u kutiji u kojoj se poslužuje i spreman za gladnog kupca.



>>>KVIZ: Odaberi svoju omiljenu hranu u menzi, a mi pogađamo na kojem fakultetu studiraš<<<


"Jesam li ja upravo osposobljen da radim u McDonald'su?", upitao je pratitelj u komentarima. "Možda biste trebali stavljati malo manje salate, jer, kunem se, pola toga uvijek završi na sjedalu mog auta", kritizirao je netko.


"Zašto ja ovo gledam kao da sve moram naučiti?", upitao se još netko.


Limit krastavaca?


"Mogu li tražiti više krastavaca ili imate limit?", upitala je jedna korisnica ove društvene mreže, a autor videa joj je ispričao vrlo zanimljivu priču. "Jednom sam osobno trudnici dao cijelu kutiju za sendvič ispunjenu samo krastavcima. Ovisi o tome tko radi", kazao je.


"Ovakve stvari bi trebali učiti i na fakultetu", našalio se netko. "Krastavci ne smiju biti jedan preko drugog, samo se smiju dodirivati! Tako je nama bilo pravilo na treningu 1986.", napisala je komentatorica s kojom se složilo još nekoliko osoba. "Ja volim razmaziti ljude pa im uvijek stavim viška svega, više umaka, tri krastavca", napisao je još jedan zaposlenik ovog fast food lanca.

Još vijesti