V.K. u Laganini

[VIDEO] Zbog nuspojava delta soja njene su usne crne i ljušte se: 'Uplašim se svaki puta kad se vidim'

Nuspojave koje dolaze nakon prebolijevanja COVID-19 su još uvijek nepoznate, ali ova nuspojava je jednostavno strašna!

9. kolovoza 2021 17:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

„Oduvijek sam znala da ću postati slavna, ali zbog ovoga? Ozbiljno?“, uvodna su pitanja mlade Avery Anderson, mlade djevojke koja je postala popularna kako je i htjela, no zbog svojeg zdravstvenog problema. „Jako ste okrutni. Ne, nisam poljubila roštilj, i ne, nisam muškarac“, nastavlja se žaliti na stanje u kojem se našla nakon što je objavila video kako odlazi na Hitnu zbog stanja svojih usnica.


>>>Profesor s Pravnog fakulteta o cijepljenju: 'Možda nama cijepljenima za par godina naraste treće oko ili uho...'<<<


Kruže razni video isječci na TikToku u kojima mladi pojašnjavaju svoje nuspojave koje su doživjeli bilo nakon cijepljenja ili prebolijevanja virusa. I dok neke djevojke čak govore da su im košarice grudnjaka narasle i za dva broja više, mlada Avery ima jedan posebni problem. Naime, kako kaže u svom TikTok videu, koristila je nekoliko tableta i vitaminima zbog kojih su joj usnice ispucale i imale su male rane, no to joj nije predstavljalo problem.




Nakon toga, zarazila se delta sojem i uz to „zaradila“ i upalu uha i sinusa. Kako nastavlja, bila je kod doktora koji joj je dao krivu dijagnozu bakterijske infekcije i krive lijekove. Nakon što ih je koristila, stanje njenih usana se pogoršalo. Isprva su joj usnice samo mijenjale boju i ljuštile se, a onda su počele i crniti.




>>>Evo što misli preko tisuću budućih brucoša o cijepljenju: 'Zašto se ja trebam cijepiti da ti ne dobiješ virus?'<<<


Kako Avery nastavlja u videu, nakon što je ponovno posjetila Hitnu, dobila je pravilnu dijagnozu te su joj liječnici rekli da se zbog ispucalosti i ranica, COVID manifestirao upravo na usama. „Budite oprezni, ovo je odvratno“, poručila je razočarana djevojka koja je kazala kroz suze kako ne planira uskoro izaći iz kuće.


U svom posljednjem videu priča o tome kako i dalje ne vjeruje da je postala popularna zbog svojih usana, o čemu je čak pisao i DailyMail te se pohvalila kako joj se usne polako oporavljaju.


Izvor: noizz.rs

 


Još vijesti