V.K. u Laganini

[VIDEO] Zbog svađe s dečkom, svojim se Golfom zabila u njegov BMW – više puta

Ah, ta ljubav. Čini nas ludima, sretnima, tužnima, potiče nas na rast i razvoj, ali i na nečasna djela kojih se, nakon što emocionalni kovitlac utihne, ponekad i sramimo.

25. studenog 2021 13:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ljubav nas može natjerati na iracionalne poteze, a nitko nas ne može naljutiti i isfrustrirati poput osobe do koje nam je stalo.


Nesvakidašnji slučaj zabilježen je u Lukavcu u Bosni i Hercegovini. Nakon ljubavne svađe s dečkom, djevojka se svojim automobilom više puta namjerno zaletjela u njegovo parkirano vozilo.


>>>Studentica dečku sastavila 'ugovor za vezu' na 17 stranica: 'On je na studiju prava pa mu se svidjelo'<<<


Kako piše Klix.ba, u subotu navečer došlo je do svađe između mladića i djevojke koji su bili u ljubavnoj vezi, nakon koje se ona, očito motivirana bijesom ili frustracijom, odlučila uzeti stvar, točnije volan, u svoje ruke i prouzročiti materijalnu štetu na automobilu mladića koji ju je povrijedio.


>>>[VIDEO] Upala dečku u sobu na faksu – svi su uvjereni da ju vara<<<


Kako je vidljivo na videu, djevojka se svojim automobilom marke Golf 5 dvaput zabila u parkirano vozilo marke BMW X5 u vlasništvu njenog dečka, a uskoro se u ovu dramu umiješala i policija.




"Policija je prijavu o događaju zaprimila 21. studenoga 2021. godine oko 00:25 sati. U prijavi muške osobe je navedeno da je, upravljajući svojim vozilom, ženska osoba udarila u njegov parkirani automobil. Tom prilikom je nastala materijalna šteta na oba vozila", izjavila je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.


Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici kriminalističkog odjela policijske uprave Lukavac koji rade na dokumentiranju cijelog događaja.


izvor: klix.ba

Još vijesti