L.B. u Laganini

Vučićeva izjava o njegovim studentskim mukama postala hit na Twitteru, studenti suosjećaju s njim

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od prošlog je svibnja student. Studira na Visokoj sportskoj školi, a često javnost informira o svojim akademskim uspjesima, ali i poteškoćama s kojima se susreće.

1. ožujka 2021 14:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zimski semestar završio je uspješno. Kako se u veljači  pohvalio na svom Instagram profilu, u indeks je upisao tri petice i samo jednu četvorku. No, čini se da do ovih ocjena nije bilo lako doći. Barem ako je suditi po Vučićevoj izjavi koja je postala viralna, a u kojoj se žali na anatomiju koja ga je "iscijedila".


...Posprdali ga na internetu: Predsjednik Vučić na ispitu dobio 105 od mogućih 100 bodova, a čak je i nedjeljom išao na faks...


Sigurni smo da su ovaj ton glasa, umor, trljanje čela i pomalo rezignirani način govora poznati svim studentima iza kojih je polaganje zahtjevnog ispita. No, dok "svakodnevna jadikovka" prosječnog studenta ostane među onih par kolega supatnika ili uskog kruga obitelji i prijatelja, Vučićeva je obišla regiju, a među studentima postala i viralna.



...Pernar i student na zadatku: Usporedili smo saborski ručak s onim u studentskoj menzi – evo kako izgleda i koliko košta...


Kako je pojasnio, sociologija sporta, pedagogija sporta i informatika sa statistikom nisu mu zadavali toliku glavobolju kao anatomija. "Sa anatomijom sam se mučio, mučio, mučio, ali sam skoro svaku koščicu naučio, sve organe za varenje, rad srca, svih mišića i svega drugog", rekao je umorno, glasom i izrazom lica iscrpljenog čovjeka, u izjavi koja je postala hit na Twitteru.



...Bivša premijerka objavila fotku iz studentskih dana: Ovako se nekada pralo rublje...


Sudeći prema komentarima, mnogobrojni studenti prepoznali su se u ovoj izjavi dok drugi analiziraju govor tijela pa sumnjaju da laže, smatraju da prilikom obraćanja javnosti ova tema nema nikakvu važnost ili smatraju da i sami onda žele postati predsjednici, jer su se "mučili s tablicom množenja".

Još vijesti