L.B. u Laganini

WOW! U ovoj menzi ovog petka studente čeka specijalna večera dobrodošlice uz glazbu i bogati meni

Još jedno iznenađenje iz SC-a koji neprestano podiže ljestvicu kvalitete usluga koje nudi svojim korisnicima – splitskim studentima.

13. listopada 2021 13:51
Studentski centar Split, menza

Studentski centar Split, menza Foto: Screenshot

Splitski Studentski centar svake godine iznenadi svoje studente, barem jedanput. Od predivnih menija za Valentinovo, kolaboracija s vrhunskim chefovima, do specijalnih obroka za Uskrs kako bi se oni koji ne slave sa svojima osjećali kao kod kuće, te uvijek novih jela na meniju, ovo je definitivno jedan od SC-ova koji podižu ljestvicu kvalitete usluga koje nude svojim korisnicima – splitskim studentima.


>>>Pohani slatkač, tartufi, kozice, vesele pisanice... U hrvatskim menzama ne viđa se često OVAKAV uskršnji meni! FOTO<<<


Na početku ove akademske godine, pripremaju još jedno iznenađenje. Ovog petka, 15. listopada u 20 sati organiziraju večeru iznenađenja za studente.


"Kako ipak ne bi sve bilo obavijeno velom tajni, dajemo nekoliko hintova; bogat jelovnik uz iksicu, ugodna atmosfera, glazba i specijalan ambijent", otkrivaju na svojoj službenoj Facebook stranici.


>>>KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO<<<
Zbog epidemioloških mjere broj mjesta je ograničen, stoga je obavezna prijava putem linka.


>>>WOW! Najbolji meni u hrvatskoj menzi ikad: Studenti sretnici uživali u fensi tortama, škampima, sushiju, craft pivu... FOTO<<<


Napominju da je pri dolasku u restoran obavezno predočenje EU digitalne COVID putovnice, a za sve koji je i dalje nemaju, organizirano je testiranje u četvrtak 14.10. od 18:00 do 20:00 sati na recepciji doma dr. Franjo Tuđman. Cijena testiranja iznosi 75,00 kuna, a svi prijavljeni za večeru obavezni su pristupiti testiranju ukoliko nemaju potvrdu.