V.K. u Laganini

Za sva slomljena srca i nevoljene: Nazovi žohara po bivšem ili bivšoj (ili omraženom političaru)

Bivši vas je partner povrijedio? Mrzite bivšeg od svoje frendice? Odsad zoološkim vrtom može šetati žohar njihovog ili njenog imena...

14. veljače 2022 14:22
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Većina osoba od žoraha osjeća zazor i svakako ih nitko ne želi vidjeti u svom životnom prostoru, stoga se jedan zoološki sjetio originalne ideje kako bi obilježili Valentinovo u anti-valentinovskome tonu.


"Početak 2022. godine, da se razumijemo, nije bio sjajan… A ako ste još nedavno i preknuli romantičnu vezu, onda je još gore. Ali, sada je vrijeme da odbacite te negativne misli i osjećaje i vratite osmijeh na lice", piše na službenim stranicama Hamsley Conservation Centera u britanskome Fairseatu.


Ako niste osvetoljubive naravi, ali želite kakvu-takvu zadovoljštinu koja će pomoći u zacjeljivanju vašeg srca, ovaj zoološki vrt nudi zanimljivu ponudu: nazovite njihove žohare imenom svojih bivših partnera!


>>>FOTO: Studenti organizirali sprovod žohara s fakulteta<<<


Čija imena dobivaju žohari?


Nakon što su originalnim marketinškim idejama punili lokalne medijske stupce još 2019. i 2020. godine, u 2022. godini vraćaju se s novom ponudom koju će mnogi zasigurno objeručke prihvatiti: imenovat će žohare po "bezvrijednom bivšem vašeg prijatelja tijekom ovog praznika ljubavi za samo 1,50 funtu" što je otprilike 13,5 kuna.


Foto: screenshot via Facebook@Hemsley Conservation Centre


"Ističemo ta stvorenja kroz naš 'program imenovanja žohara' (mislimo da je posvojenje ipak malo prejako – vjerojatno ne želite posvojiti bivšeg partnera svog prijatelje) kako bismo prikupili novac za naše projekte u zoološkome vrtu", pojašnjavaju ideju iza ove originalne akcije.


"Nakon vaše donacije, dobit ćete certifikat koji možete preuzeti, a ime vašeg bivšeg ćemo uključiti na našu ploču koja će biti objavljena za Valentinovo!", pišu.


>>>Bolje buba u glavi nego u sobi: Studentica zakasnila na predavanja zbog najbizarnijeg mogućeg razloga<<<


Kako piše KentOnline, prilikom prve ovakve akcije 2019. godine kada su i zadobili medijsku pažnju, ovaj je zoološki vrt dobio više od 15 tisuća imena bivših partnera čime su skupili oko 20 tisuća funti za svoje projekte pa su ovaj program ponovno pokrenuli i godinu nakon. Jedina pauza bila je prošle, 2021. godine zbog pandemije.


Sada su, osim bivših partnera, u opcije uvrstili i dodali i imena najomraženijih političara. Danas će ovaj originalni zoološki vrt na svojim stranicama objaviti popis imena koje će nositi njihovi "stanari", žohari. Barem do - iduće godine i Valentinova.


izvor: kentonline.co.uk

Još vijesti