Mojfaks.hr u Laganini

Ima ih na tvom faksu: Najčešći tipovi kolega s kojima ćeš (m)učiti muku grupnih projekata VIDEO

Studentski život sa sobom donosi mnoštvo noviteta, a jedan su i sve učestaliji grupni radovi u sklopu kolegija.

11. studenog 2020 13:13
Ima ih na tvom faksu: Najčešći tipovi kolega s kojima ćeš (m)učiti muku grupnih projekata VIDEO

Ima ih na tvom faksu: Najčešći tipovi kolega s kojima ćeš (m)učiti muku grupnih projekata VIDEO Foto: MojFaks

I dok će većina u CV staviti kako uživa u timskom radu i grupnim projektima, još iz fakultetskih dana pamtimo sve traume ovog oblika suradnje koji su kasnije stvorili dobro poznatu averziju prema takvom obliku izvršavanja obaveza. U redu, nekada cijela priča može proći i biti uspješna - točnije ako sami odaberemo tim za koji znamo da će funkcionirati - ali kada nas stave u grupu na osnovu prvog slova prezimena... E, tada zna biti problema.

...OPET kasniš na faks? Imamo savjete kako se spremiti za samo DESET minuta! VIDEO ...


Bilo da si u školi ili na faksu, grupni zadaci ne mogu se zaobići. Super je kada ste samo ti i frendica, ali kada se naprave grupe od više ljudi...Onda nastane kaos.

...Učiš, a mobitel ti je nadohvat ruke? Odmah prestani! Evo koje još GREŠKE radiš dok spremaš ispit... VIDEO...


Što je više ljudi u grupi, to je veći kaos. Svatko odrađuje zadatke na neki svoj način, a neki ih uopće ni ne odrađuju već se samo pokušavaju izvući, a kada profesor složi grupe koje bi trebala nešto odraditi, onda svačije osobine dođu još više do izražaja. 

...Što sve može poći krivo? Očekivanja vs. realnost kada je faks u pitanju!...


Netko će uvijek biti ona osoba koja će sve samo zabavljati, a ništa korisno ne napraviti, dok će netko drugi biti vođa i najvećim dijelom odraditi zadatak. Kristijan s Hej! kanala okupio je svoje prijatelje i na urnebesan su način prikazali svaki od tipova studenata u grupama.

U kojem se ti najviše vidiš?Dok gledaš video i smiješ se prikazima studenata u grupama, usput se i pretplati na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Novi sadržaji su tu ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati! Što još spremaju za ovaj tjedan? Pretplati se i saznaj među prvima.

MojFaks
izvor:Teen385
foto:YouTube