Mojfaks.hr u Laganini

ZET-ov kontrolor grubo izvrijeđao studenticu: 'Ajde zovi policiju. Ajde. Kravo glupa!'

Neugodna iskustva sa ZET-ovim kontrolorima očito ne prestaju, a prema riječima jedne studentice, sada su počeli vrijeđati putnike.

27. Siječnja 2017 12:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon što se prije nekoliko dana jedna studentica oglasila s pozitivnim iskustvom kada je ZET-ova kontrola u pitanju, sada je druga studentica doživjela vrlo neugodnu situaciju. Svoju priču objavila je na studentskoj Facebook grupi, a kaže da ju je kontrolor izvrijeđao kada je htjela na Remizi izaći iz tramvaja.

Studentica priznaje da nije imala kartu i da je htjela izaći na sljedećoj stanici nakon što je kontrolor došao direktno k njoj na uvid pokaza preskočivši sve penzionere u tramvaju. Vozaču je rekao da zaustavi tramvaj nakon čega su se penzioneri uznemirili pa je otvorio prednja vrata na koja je i studentica htjela izaći.


Izvor: Facebook

Kada je krenula prema vratima gurao ju je da ne prođe pa mu je rekla da ju ne smije fizički zadržavati te da će zvati policiju. Nakon toga ju je krenuo vrijeđati rekavši: "Ajde zovi policiju. Ajde. Kravo glupa" što je za najveću osudu.

>> Provjeri još... Koja je šifra? Nova usluga ZET-a će vas oduševiti

Studentica kaže da je priču objavila kao poruku drugim kolegama da se ne daju, ali i da bahatost pojedinih ZET-ovih kontrolora prestane.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock
Još vijesti