Mojfaks.hr u Nakon predavanja

Kad te od blama dijeli samo jedan 'send': Studentica skoro poslala seminar s ovim naslovom - FOTO

Rijetko koji student jedva čeka krenuti s pisanjem seminarskog rada jer uglavnom mora napisati jedan po kolegiju, a sezona pisanja uvijek nekako počinje kada i sezona učenja pa se mnogi naježe na sam spomen seminarskog. No, kada ga konačno napišu, studenti bi svakako trebali više puta provjeriti svoj rad jer je moguće da unutra ostane nešto što uopće nije za 'profesorske oči'.

27. travnja 2018 17:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Bez obzira na to jeste li svoj seminarski rad završili tjedan ili dva prije roka ili dan prije roka, svakako biste ga trebali više puta provjeriti prije slanja profesoru. Zašto? Zato što biste mogli poslati nešto na što bi profesor totalno "zamračio".

...Ne kažnjava se, a trebalo bi: Kako izbjeći plagiranje i napisati rad kojim ćete se ponositi...


...Kako napisati dobar seminar koji će se istaknuti u moru ostalih radova...


Studentica iz SAD-a Elena Trueba pokazala je na društvenim mrežama zašto valja dvaput pregledati rad prije slanja mailom. Radni naslov koji je umalo zaboravila provjeriti glasi: "Nešto vrlo pametno". Skoro je poslala takav seminar i zato je išla upozoriti druge kolege diljem svijeta da dobro pregledaju svoje radove.



Nakon njenog upozorenja, drugi studenti su joj na Twitteru pokazali kakve su radove oni skoro poslali pa je jedna studentica skoro poslala rad s naslovom "J*beš moj život", a drugi je student umjesto dijela s literaturom u seminarskom, kao neku vrstu podsjetnika, napisao "S*anja iz literature staviti ovdje" i zamalo tako poslao rad. Nadamo se da će studenti nakon ovoga dobro otvoriti oči i provjeriti što su zapravo napisali prije slanja.


Izvor: Twitter@silentbum


Izvor: Twitter@morgs216

Ivana Petrić
foto: Shutterstock

Još vijesti