Anja Z u Nakon predavanja

FER-ovac na prosvjedu 'oprao' premijera: 'Hrvatska je moja kao i njegova, imam pravo reći što me smeta'

Mirni prosvjed poduzetnika nezadovoljnih, kako kažu, ekonomskim mjerama i diskriminatornim odlukama, održao se jučer na Trgu bana Jelačića, a među okupljenima je bilo i studenata od kojih je jedan postao prava zvijezda.

4. veljače 2021 11:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na prosvjedu poduzetnika jučer se našao i 21-godišnji student FER-a, koji je na Trg došao dati podršku poduzetnicima, jer ovo nije Hrvatska kakvu želi. U svom obraćanju za N1, mladić je poslao poruku i premijeru Andreju Plenkoviću.


...Nestala 62 milijuna kuna? Uprava SC-a dala Zboru 'cipelicu', a studenti ih optužili za 'zamračivanje' novca: 'Ministarstvo/Vlada rade protiv interesa studenata'...


"Tu sam zbog situacije koja vlada u Hrvatskoj. Sotonizira se privatni sektor, sotonizira se opozicija s konstruktivnim prijedlozima, govori nam se da smo destruktivni. Kako ja mogu s 21 godinom biti destruktivan?", kazao je  je student za N1 televiziju.

FER-ovac se dalje osvrnuo na konkretne i za njega pozitivne poteze od oporbe a te poručio da je ova država jednako njegova koliko je i premijerova.


izvor: Facebook @N1


"Mostova inicijativa za ukidanje članstva u HGK je konkretan potez, ali predsjednik Vlade govori da su to spinovi jer su spinovi sve što ide protiv uhljebljivanja. Došao sam reći da se s time ne slažem i da to nije Hrvatska kakvu ja vidim jer Hrvatska je jednako moja kao i njegova, imam pravo reći što me smeta i s čime se ne slažem", kazao je mladić pred kamerama N1 televizije


izvor: N1

Još vijesti