V.K. u Nakon predavanja

[VIDEO] Neviđeni glamur u menzi! Crni rižoto, glazba i prigušena svjetla oduševili studente: 'Nikad bolja hrana'

Studentski centar Split i osoblje restorana 'Kampus' obasipani su komplentima cijelu večer.

19. listopada 2021 15:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U prošli je petak restoran 'Kampus' Sveučilišta u Splitu postao mjesto odlične zabave, lijepog druženja i vrhunske hrane.


Nedavno smo pisali kako Studentski Centar Split priprema iznenađenje za svoje studente. Osim ove večere dobrodošlice, Studentski centar Split uistinu se trudi podizati studentski standard, pa su tako za svoje studente do sada organizirali i posebne menije za Valentinovo, specijalne obroke za Uskrs i slično. Ovaj puta, za dobrodošlicu studentima organizirali su večeru iznenađenja u studentskom restoranu 'Kampus'.



Večer je započela pod prigušenim svjetlima i svijećama / screenshot via Youtube@cateringsc Split


"Kako ipak ne bi sve bilo obavijeno velom tajni, dajemo nekoliko hintova; bogat jelovnik uz iksicu, ugodna atmosfera, glazba i specijalan ambijent", otkrili su u najavi na svojoj službenoj Facebook stranici. Također, Sveučilište Split je u suorganizaciji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu organiziralo i besplatno testiranje za sve studente koji su se prijavili za prisustvovanje ovom prekrasnom događaju, a da nemaju COVID protvrdu.


Romantičan ambijent pod svjetlima svijeća / Foto: screenshot via Youtube@cateringsc Split


>>>WOW! U ovoj menzi ovog petka studente čeka specijalna večera dobrodošlice uz glazbu i bogati meni<<<


Stoga su studenti ovaj petak imali priliku uživati u švedskom stolu, glazbi uživo te posebno dekoriranom restoranu koji su i pohvalili. Restoran je osvijetljen prigušenim, modrim svjetlima, a svaki stol je, osim prigodnih dekoracija, imao i velike svijećnjake koji su dodatno donosili poseban, romantični ugođaj čitavom ambijentu.


>>>KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO<<<


Nakon što su se smjestili za svoje stolove, studenti su mogli kušati crni rižoto, "najbolje tartufe dosad" i još nekoliko specijaliteta. "Samo da pohvalim osoblje ovog restorana što su nam omogućili ovako lijepu večer i evo, želim svima poželjeti dobrodošlicu i da se fino provedu", kazao je zadovoljni student.


Studenti su bili vrlo zadovoljni / Foto: screenshot via Youtube@cateringsc Split


Hrana je izgledala fenomenalno! / Foto: screenshot via Youtube@cateringsc Split


Uz njega, jedna je studentica posebno pohvalila i uređenje interijera restorana "Kampus". "Naglasila bih da mi se ambijent jako sviđa, i svjetla i cijelo uređenje", poručila je.


"Ovi tartufi su jedni od najboljih koje sam ikada probao, fenomenalni su! Hrana je perfektna, nikad nisam bolje probao, posebice u menzi", pun je hvale student. "Crni rižot je najbolji za sada", kazao je još jedan zadovoljni student, a s njim se složila i njegova kolegica.


Studentica je bila očarana i ambijentom / Foto: screenshot via Youtube@cateringsc Split


Foto: screenshot via Youtube@cateringsc Split


"Evo, ja sam kao student veoma zahvalan Studentskom centru i naravno da bih volio da se ovako nešto ponovi", kazao je još jedan zadovoljni student.


Večer je završila na plesnom podiju / Foto: screenshot via Youtube@cateringsc Split

Večer je završila uz živu glazbu i velik broj studenata okupio se na plesnom podiju, kako bi u zajedničkom ritmu uspješno krenuli u novu akademsku godinu.

Još vijesti