V.K. u Nakon predavanja

[FOTO] Kao iz noćne more: 'Doslovno se sve raspada, za ovo smo dale 80 eura po noći?'

Ljetovanje iz noćne more: Četiri djevojke ostale u šoku nakon cijelog iskustva na Šolti. Vjerujemo da se više nikada neće tamo vratiti.

18. kolovoza 2021 12:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prekrasna hrvatska obala i otoci samo nas vuku prema sebi još od kraja lipnja od kad je počela sezona, a nastavljaju sve do početka akademske godine jer je more i dalje toplo, a plaže prazne nakon udarne turističke sezone.


Toplo more, sunce, kokteli, odmor u hladu, mali, ali funkcionalan apartman, sve su to neke sitnice koje očekuješ kada odeš na more i još plaćaš. No na žalost, često smo svjedoci kako su vlasnici apartmana vrlo neuljudni i bezobrazni, a cijene su nevjerojatno visoke u usporedbi s onim što se zapravo nudi. Ove četiri djevojke, na žalost, doživjele su upravo to - negativnu stranu našeg turizma.


Djevojke su fotografirale što su dobile za 80 eura po noći / Foto: screentshot via slobodnadalmacija.hr


One su se naime dugo veselile svojem zasluženom odmoru kojeg su organizirale i platile na Šolti. Preko platforme za iznajmljivanje booking.com rezervirale su apartman na ovom otoku u Stomorskoj na devet noćenja.


Nije radila pećnica, plinska boca bila je prazna i bio je manjak šalica / Foto: screentshot via slobodnadalmacija.hr


'Snađite se!'


Međutim, samim dolaskom na odrediše nakon puta, dočekuje ih prvi šok.
„Iako su nam rekli da možemo doći oko 11 sati, kad smo došli, gospođa nam je preko mobitela rekla kako se na toj adresi ne nalazi apartman nego kancelarija. Rekla nam je da se nekako snađemo do 14 sati kad će smještaj biti spreman“, kaže jedna od djevojaka za Slobodnu Dalmaciju.
Potom, u 14 sati stižu ispred točne adrese, da bi ipak bile poslane u drugi apartman.


Tanjuri su na sebi imali plijesan / Foto: screentshot via slobodnadalmacija.hr


Tko želi oprati suđe? / Foto: screentshot via slobodnadalmacija.hr


'Tko još očekuje internet u 21 stoljeću ili krevet bez grinja?'


„Plaćen je apartman s internetom, no njega naravno nije bilo, jer tko bi u 21. stoljeću imao internet u apartmanima“, govore im djevojke. Zbog izgleda i stanja u kojem je bio smještaj, djevojke su dobile još jedan hladan tuš. „Sam smještaj je bio u užasno lošem stanju, star, oronuo, žarulje i utičnice nisu radile, madraci puni grinja, posteljina strgana, na tanjurima plijesan... Našli smo samo tri šalice za nas četiri. Apartman se doslovno raspadao!“, kazale su u šoku, a onda su naredno shvatile i da, naravno, ne radi ni pećnica i plinska boca je bila prazna.


Nisu se baš potrudili urediti apartman / Foto: screentshot via slobodnadalmacija.hr


Koliko hladnih tuševa za 80 eura po noćenju?


„Nismo mogle ni skuhati kavu. Tek navečer oko deset sati poslali su nam majstora koji je utvrdio da je uređaj neispravan. Što smo god pitale gospođu s kojom smo komunicirale dobile bi bezobrazan i bahat odgovor. Odnos prema gostima im je užasan. Moram spomenuti i kako su nam prilikom prijave doslovno bacili osobnu iskaznicu preko stola. Sve to možete dobiti za samo 80 eura po noćenju“, kaže ogorčena djevojka koja je kao dokaz i poslala fotografije smještaja.


Iz Slobodne su kontaktirali tvrtku koja stoji iza ovog apartmana. Kako kažu, javila im se gospođa koja je kazala da je zaposlenica tvrtke, da je upoznata sa slučajem, no za sva je dodatna pitanja uputila na broj vlasnika, koji se nisu javili.


Izvor: Slobodna Dalmacija
 Još vijesti