V.K. u Nakon predavanja

[FOTO] Najbolje moguće! 'Tete čiste' ostavile 'proljetnu' poruku studentima: 'Želimo vam ugodne trenutke uz kavicu ili čaj…'

Dolaskom proljeća, stiže i feel-good atmosfera...

25. ožujka 2022 13:02
poruka, tete čistačice, Kampus Rijeka

poruka, tete čistačice, Kampus Rijeka Foto: MojFaks

S proljećem, svi se kolektivno "budimo iz hibernacije": dan traje dulje, toplije je, izlazimo na terase kafića, više se krećemo, život izgleda bolje nego kada je hladno… Uz toplo vrijeme, ako se još k tome uputi i lijepa riječ ili želja, dobar dan je zagarantiran.


Nedavno je jedna studentica u Facebook grupi stanara doma Kampus u Rijeci objavila fotografiju cvijeća, slatkiša i poruke koja ju je oraspoložila i ugodno iznenadila. Naime, tete čistačice ovu su lijepu gestu namijenile studentima i gostima ovog doma.  


>>>[FOTO] 3 studenta danas dijele 530 ruža na Savi! Izmamili suze u očima mnogih 'teta': 'Nitko se ovoga nije sjetio godinama'<<<


Tete spremačice uvijek su nasmijane i vrijedne, iako sa studentima nije lako


"Stiglo je proljeće, nema više depresije. Sunčani dani, druženje i smijeh vraća se u naše paviljone", pišu tete čistačice na poruci. "Vaše tete čistačice (spremačice) žele vam ugodne trenutke uz kavicu, cigaretu ili čaj za početak proljeća. Pozdrav proljeću!!! Želimo vam uspješan završetak ove akademske godine", pišu tete.


"Naše tete zaslužuju svaku pohvalu", kaže nam studentica Učiteljskog fakulteta K.H.. "Pa stvarno su tete spremačice najbolje moguće. Kad god ih sretnem, uvijek nasmijane, nikad namrštene, jako vrijedne, a nikad nije lako sa studentima", smije se studentica za MojFaks.  


>>>NJAM! Novo slatko iznenađenje u dvije menze za samo 2,5 kune: Fine kreme u čaši<<<


"Ali zaista se vidi da su divne osobe. Nažalost, ja sam druga godina, a prve godine faksa su na snazi bile jake restrikcije vezano uz pandemiju pa nismo mogli koristiti zajedničke prostorije, stoga nisu niti imale priliku učiniti ovakvu prekrasnu stvar", komentira nam.


Dodaje da su se, bez obzira na restrikcije, tete uvijek trudile biti ljubazne i vesele za svoje studente. "Čak su i tada uvijek veselo pozdravile i oduvijek ljubazne, koliko ih ja znam. Mogu reći da je meni doista ovaj postupak popravio dan", kaže nam sretno.


Foto: privatna arhiva, K.H., objavljeno uz dozvolu


Poruka sa svježim cvijećem i slatkišima ostavljena je u zajedničkoj prostoriji doma. "Očito su htjele većem broju ljudi poslati poruku", kaže nam studentica i pojašnjava kako je porukica s cvijećem ostavljena u "biciklarniku" koji služi i za druženja studenata kada je vani ružno vrijeme.


Sretan početak proljeća i svim ostalim studentima!

Još vijesti