Mojfaks.hr u Nakon predavanja

Casino dijeli pare studentima: Nude tri stipendije od čak 17.500 kuna – provjerite uvjete

Ako studirate na jednom od ovih fakulteta, prijavite se!

11. studenog 2021 14:23
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Luckia Hrvatska dio je međunarodne španjolske korporacije Luckia Gaming Group koja se primarno bavi svim oblicima igara na sreću i hotelijerstvom.


Program "OBOJI STUDIJ U NARANČASTO" u ovoj su kompaniji pokrenuli prvenstveno kako bi mladim, akademski obrazovanim ljudima pružili mogućnost da razviju svoje potencijale pod njihovim okriljem i jednog dana započnu i ostvare karijeru unutar ove grupacije.


Stipendiranje putem programa je svojevrsni vid headhuntinga pomoću kojega ova kompanija pokušava prepoznati talente u njihovoj ranoj studentskoj dobi, te im financijski pomoći da svoju akademsku karijeru dovedu do diplome, znajući da ih čeka osigurano radno mjesto u međunarodnoj korporaciji, odlični uvjeti za rad i razvoj karijere.


Tri sretna stipendista


Luckia Hrvatska dijeli tri godišnje stipendije, svaka u vrijednosti od 17.500kn. Ukupni godišnji iznos stipendije iz programa iznosi 52.500kn.
Prijaviti se mogu isključivo redovni studenti koji će upisati zadnju godinu studija ili su apsolventi koji su pritom hrvatski državljani, ne stariji od 23 godine te im prosjek ocjena ne bi trebao biti niži od 3,5.


Važno je napomenuti da su im buduće radno mjesto, kao i praksa, u Zagrebu, te studenti koji se prijavljuju moraju voditi računa o tome.
Aplicirati mogu studenti sljedećih fakulteta: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Prirodoslovno-matematički fakultet (matematički odsjek), Ekonomski fakultet, Fakultet organizacije i informatike i Tehničko veleučilište u Zagrebu.


Student ima obvezu zaposlenja u ovoj firmi po završetku fakulteta i to u minimalnom trajanju od jedne godine, uz mogućnost produženja ukoliko su obje strane suglasne. Ukoliko student ne odradi obveznu godinu zaposlenja, dužan je vratiti stipendiju u punom iznosu.


Student ima obvezu odrađivanja prakse u trajanju od dva mjeseca, po završetku akademsku godine.


Napominju da nude i mogućnost sudjelovanja i pomoć prilikom izrade diplomskog rada.


Konačnu odluku o stipendistima donijet će do 31.1.2022., a prijave se zaprimaju do 31.11.20121.


Više detalja pronađite ovdje.

Još vijesti