V.K. u Nakon predavanja

WOW! Najromantičnija večera u menzi: Delux meni od 3 slijeda i piće dobrodošlice za samo 6,50 kuna

Ovog datuma, restoran će tijekom večere biti otvoren samo za zaljubljene studentske parove.

11. veljače 2022 13:20
valentinovo, SC Split, Kampus, naslovna

valentinovo, SC Split, Kampus, naslovna Foto: Screenshot

Kako najbolje proslaviti ljubav, ako ne na svjetski Dan zaljubljenih, na samo Valentinovo? Svaki par koji će svoju ljubav obilježiti na ovaj dan bira i organizira nešto posebno za svog partnera ili svoju partnericu. Čak i kada bismo svojim partnerima htjeli priuštiti najbolji poklon na svijetu, studentski budžet nas može poprilično ograničiti u realizaciji ideja.


14. veljače obilježava se Valentinovo, dan svih zaljubljenih, a restoran Kampus studentima nudi posebno iskustvo kako bi ga obilježili na najbolji mogući način.


>>>Valentinovo uvijek 'pada' u vrijeme rokova: Evo s čim će se većina studenata družiti na Dan zaljubljenih<<<


Srećom, Studentski centar Split zna da je veljača stresno razdoblje studentima pa je, uz učenje i rokove, teško pronaći vremena za osmišljavanje originalnog i romantičnog načina za obilježavanje dana zaljubljenih.
"Dragi zaljubljeni studenti, Valentinovo je pred vratima, a mi vam nudimo rješenje vječne dileme: 'Di ćemo izaći za Valentinovo?' U jeku smo ispitnih odgovora pa vam dobro dođe jedna slatka briga manje", pišu iz Studentskog centra Split.


Tri slijeda na x-icu za samo 6,50 kuna!


"Restoran Kampus mjesto je na kojem se i inače hranite, ali u ponedjeljak na samo Valentinovo, smo večeru rezervirali samo za zaljubljene studentske parove", javljaju iz SC-a Split.


>>>KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO<<<


"Večera je u tri slijeda i poslužuje se parovima za stol u romantičnom ambijentu restorana i to za 6,5 kuna na iksicu. Broj parova je ograničen stoga požurite s rezervacijom", pišu. Osim toga, piće dobrodošlice je gratis za sve zaljubljene! 


Kako biste rezervirali svoje mjesto na vrijeme, morate ispuniti Google dokument koji se nalazi na ovom linku.

Još vijesti