V.K. u Nakon predavanja

Saborski zastupnik Miletić bijesan: 'Napali su nam 2 studentice koje su skupljale potpise protiv Stožerokracije...'

Na području cijele Lijepe naše trenutno volonteri trenutno prikupljaju potpise za referendum protiv COVID potvrda. Na štandu pored 'Save' potpise su prikupljale dvije studentice koje su, kako tvrdi Miletić, napadnute, liste s popisima ukradene su im, a alarmirana je i policija!

8. prosinca 2021 12:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Jedna od najaktivnijih i diskutiranijih tema su mjere koje je Stožer uveo 16. studenoga 2021. godine. Podsjetimo, mjere osobama koje nemaju propunicu onemogućavaju ulazak u javne prostore, što je izazvalo veliki revolt među građanima, ali i među studentima. Do sada su bili organizirani prosvjedi, od ćega je najveći bio na Trgu bana Josipa Jelačića 20. studenoga, četiri dana nakon uvođenja mjera, a nakon toga građani se spontano okupljaju gotovo svakog tjedna.


Osim prosvjeda građana, i studenti su prosvjedovali, prvo ispred Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a potom i Kineziološkog fakulteta.


>>>[VIDEO] Gužva ispred KIF-a! Studenti na fakultet došli bez propusnica, ima i uhićenih: 'Samo nam dajte da studiramo'<<<


Trenutno se po cijeloj Hrvatskoj sakupljaju potpisi za refendum protiv uvođenja COVID potvrda, a jedan od najaktivnijih političara u ovoj kampanji je mostovski Marin Miletić.  
Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić aktivan je na svojim društvenim mrežama gdje često svoje pratitelje obavještava o svojim mišljenjima, situacijama, ali i političkim stajalištima i borbama.


>>>Studenti provode istraživanje o 'gorućoj temi' cijepljenja: U jednome danu prikupili 2 tisuće odgovora – pridružite se i VI<<<


Napadnute studentice volonterke


Naime, Marin Miletić poznat je našoj javnosti po svojim stavovima, pa se tako među ostalim političarima pojavio i na velikom prosvjedu 20. studenoga 2021. godine u Zagrebu protiv COVID potvrda. Trenutno aktivno obavještava svoje pratitelje o sakupljanju potpisa za referendum o ukidanju COVID potvrda, a na štandovima volontiraju njegovi istomišljenici.


Kako je objavio nedavno, došlo je do napada na studentice koje volonterski sakupljaju potpise na štandu pokraj studentskog doma Stjepan Radić. "Nećete nas uplašiti, kukavice jedne", napisao je uz poziv momcima da dođu i stanu uz volontere i volonterke kako bi ih zaštitili.


"Napadnute su nam djevojke kod SD Stjepan Radić. Naše studentice koje volontiraju i skupljaju potpise protiv Stožerokracije i za ukidanje COVID potvrda su napadnute sada poslijepodne. Otete su im liste s potpisima", pojašnjava u svojem statusu uz priloženu fotografiju napadača.


>>>16 tisuća studenata o COVID potvrdama: Iako se uglavnom protive uvođenju, gotovo 50% njih potvrdu ipak ima<<<


Kako navodi dalje, radi se o mladiću u dvadesetim godinama koji je prijetio studenticama, ali i ostalim volonterima ove političke stranke. S obzirom na to da se radi o napadu, Miletić tvrdi kako su imali i svjedoke te da je obavještena policija.


Na svojem je Facebook statusu sakupio oko 2 tisuće "lajkova" i skoro 200-tinjak komentara. "Bili smo kolega i ja pola sata prije toga na štandu. Čim smo otišli, ostale su dvije cure i ovo se dogodilo. Očito neka junačina koja je čekala da cure dođu na štand", napisao je netko. "Kako jadno, tko god da je", "Da mi je vidjet tog 'heroja'", "Sramota", samo su neki od komentara koji usuđuju ovaj čin.




Još vijesti