Mojfaks.hr u Nakon predavanja

Ne možete zamisliti ručak bez ovih favorita? Onda je NOVA BRZA blagajna u EXPRESS restoranu baš za vas!

Nova brza blagajna Express restorana u SC-u nudi proizvode komadnog asortimana, stoga više ne trebate čekati u redu ako želite naručiti samo određene proizvode. Saznajte koje!

15. studenog 2019 10:34
Express restoran u zagrebačkom SC-u na Savskoj

Express restoran u zagrebačkom SC-u na Savskoj Foto: MojFaks

Express restoran u SC-u, poznat i kao brza menza u kojoj studenti mogu jesti jela s roštilja, pizze i slično, otvorio je novu brzu blagajnu.


...Poznati nogometaš \'uhvaćen\' kako jede na X-icu u Zagrebu. Igra u bogatom klubu, a jede u studentskoj menzi!...


Novost koja će zasigurno razveseliti mnoge studente jest da ne trebate čekati u redu ako želite naručiti samo i isključivo cordon blue i pomfrit, kolače, burek, tople sendviče i mliječne proizvode (vrhnje kiselo, jogurt, desertni jogurt, voćni jogurt, probiotik, mlijeko, čokoladno mlijeko, puding raznih okusa).

foto: MojFaks

SC je na ovaj način olakšao i ubrzao ionako duga čekanja u redu popularne Express menze. Na brzoj blagajni navedene proizvode možete naručiti od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati. Subotom i nedjeljom blagajna ne radi. Podsjetimo, restoran radi od ponedjeljka do petka od 9 do 21, subotom od 9 do 17:30, a nedjeljom je zatvoren.

...Skoro 2000 zagrebačkih studenata odabralo TOP 5 najboljih studentskih menzi...


Nadamo se da će se otvorenjem ove brze blagajne skratiti redovi u brzoj menzi, a da će studenti još više uživati u blagodatima kolača, toplih sendviča i ostalih proizvoda!

...Teško se odupiru menzi i nekad ručaju gumene bombone: Evo kako izgleda prehrana prosječnog hrvatskog studenta...


V.S.
Foto: MojFaks

Još vijesti