V.K. u Nakon predavanja

Top prilika! Komentiraj hranu iz menze i osvajaj nagrade vrijedne 50 tisuća kuna: Laptop, bicikl, vozački...

Vrijedne nagrade dijele se u tri kategorije na mjesečnoj bazi, a utrka za glavnu nagradu traje do konca svibnja.

3. studenog 2021 13:08
Studentski centar Split, menza

Studentski centar Split, menza Foto: Screenshot

Studentski centar Split često sprema iznenađenja za svoje studente kako bi im poboljšali studentski standard. Nedavno smo pisali o večeri iznenađenja koju su priredili za svoje studente, a ovaj puta, Studentski centar Split organizira mjesec iznenađenja.


>>>[VIDEO] Neviđeni glamur u menzi! Crni rižoto, glazba i prigušena svjetla oduševili studente: 'Nikad bolja hrana'<<<


"Studeni je najkišovitiji mjesec u godini što automatski ograničava mogućnosti planiranja vašeg slobodnog vremena. Studentski centar Split poziva studente da u svoje planove uvrste jedan prigodan nagradni natječaj imena 'Ocijeni spizu i nagrada je blizu'. Ovakvo korištenje slobodnog vremena otporno je na sve vremenske uvjete, a studenti sudjelujući u natječaju mogu očekivati bogate nagrade poput laptopa, bicikla, električnog romobila, besplatnog vozačkog ispita A kategorije, pametnog sata, izbjeljivanja zubi, poklon bonova, slušalica i brojnih drugih nagrada" kažu iz Studentskog centra i napominju kako kiša neće smetati studentima jer ovaj nagradni natječaj traje sve do konca svibnja.


U ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati svi studenti koji imaju važeću iksicu.


ocijeni spizu, SC Split ocijeni spizu, SC Split Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks


Foto: Studentski centar Split


>>>Nevjerojatno! Odsad u menzi i omiljeni sendvič s tunom za samo par kuna<<<


"Prehrana je iznimno važna za svakog studenta, a time i za nas u Studentskom centru gdje svakodnevno nastojimo poboljšati okus i kvalitetu svakog tanjura koji izađe iz naše kuhinje. Kako bi uistinu na vrijeme prepoznali sve želje i potrebe studenata na našem sveučilištu, odlučili smo se kako su nagrade ono što naši studenti zaslužuju za svu pomoć koju nam pružaju u unaprjeđenju naše gastronomske ponude", kazao je Marko Parat, pomoćnik ravnatelja za prehranu.


"Upravo su studenti oni čije nam je mišljenje najvažnije te čija povratna reakcija vrijedi mnogo za sve naše djelatnike u odjelu prehrane", zaključuje Parat.


Ovime će Studentski centar Split moći prilagoditi jelovnik prema željama studenata te unaprijediti kvalitetu prehrane, a to ne bi bilo moguće odraditi na kvalitetan način bez svakodnevne i neposredne komunikacije s krajnjim korisnicima, studentima. 


Pravila sudjelovanja


Pravila za sudjelovanje su zapravo vrlo jednostavna. Studenti ako žele sudjelovati u ovoj nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti nagrade u vrijednosti većoj od 50 tisuća kuna moraju na svoje mobitele instalirati "UNISpoT" aplikaciju u kojoj će kontinuirano davati svoj feedback na prehranu. Drugim riječima, studenti će preko aplikacije ocjenjivati i komentirati hranu koju su konzumirali u restoranima Studentskog centra. Svojim komentarima i ocjenama automatski se uključuju u utrku za bogate nagrade narednih šest mjeseci.


Unispot aplikacija Unispot aplikacija Foto: Foto: MojFaks, screenshot/MojFaks

Aplikacija "UNISpoT" / Foto: MojFaks, screenshot


aplikacija unispot aplikacija unispot Foto: Foto: MojFaks, screenshot/Screenshot

Po menzama možete ocijenjivati prehranu / Foto: MojFaks, screenshot


Studenti se mogu natjecati u tri različite kategorije: "najaktivniji student" u kojoj nagrade osvajaju studenti koji u tom mjesecu ocijene i komentiraju najviše računa; zatim u kategoriji "student s najviše različitih proizvoda na računu" te u kategoriji "najkorisniji ocjenjivač" namijenjenoj studentima koji su svojim konstruktivnim komentarima na konzumirane račune najviše pripomogli u poboljšanju prehrane.


>>>KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO<<<


Osim glavne nagrade, najbolji studenti mjeseca u pojedinim kategorijama također osvajaju nagrade. "Studenti će uživati u sve kvalitetnijoj i ukusnijoj prehrani, a usput se igrati i možda osvojiti vrijednu nagradu, može li bolje od toga?", pitaju za kraj.  


Više detalja o ovom jedinstvenom nagradnom natječaju možete pronaći na web stranici Studentskog centra u Splitu, a do tada preuzmite "UNISpoT" aplikaciju, iksicu u ruke i pravac do najbliže menze!