Mojfaks.hr u Nakon predavanja

Dobar džeparac i skupi pokloni: Studentice sve češće dolaze na jedrilice raditi ovaj posao

'Morske krevetne usluge', kako ih je nazvao jedan skiper s Jadrana, vrlo su popularne kod bogataša koji dolaze na naše more. Naime, na brodovima se odvija pravi seks turizam gdje djevojke pružaju seksualne usluge bogatašima, a nerijetko se među njima nađu i studentice.

10. kolovoza 2017 16:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Skiper koji je za Slobodnu Dalmaciju ispričao što se događa na luksuznim jahtama i brodovima bogataša koji pristignu na Jadran, tvrdi da se među tim curama nalaze uposlene djevojke, zgodne majke, ali i studentice.

...ISTINA O HOSTESIRANJU: Razgovarali smo sa studenticama koje kažu da ipak nije sve tako \'crno\'...


...Studentice se sve češće \'druže\' s bogatim frajerima koji im plaćaju faks i ostale troškove...


On tvrdi da su te studentice djevojke koje se bave ili su se nekada bavile manekenstvom, modelingom ili su radile kao hostese. Cure su to koje žele dobru odjeću, "markirane" torbe i cipele, a to sve treba i platiti. Stoga im ljetne avanture i posjete gostima na brod nisu strane, piše Slobodna Dalmacija.

Studentice ostanu na brodu dva do tri dana, a s njega odlaze s podebljim džeparcem i skupim poklonima


Skiper govori da su studentice uvijek rado viđene "gošće" na tim brodovima jer su načitane te ne zanovijetaju. Djevojke na brodu ostaju dva do tri dana te na kraju vrijedi izraz "svi zadovoljni".


Izvor: Pixabay

"Često te cure ostaju na brodu i dva-tri dana. One su uglađene, načitane, znaju se ponašati, pa naši gosti više traže takve \'dame\'. Dobiju dobro društvo, cure su uvijek uređene, spremne za zabavu, a s druge strane neće grintati, zanovijetati kako bi eventualno bilo da su gosti sa svojim ljepšim polovicama. Ovako su opušteni, imaju i zabavu i seks, a djevojke se na kraju vrate doma s podebljim džeparcem te brojnim poklonima, od haljina, cipela i nakita. Svi zadovoljni", iznio je za Slobodnu svoje iskustvo s "gošćama" drugi skiper koji je zadnjih godina član posade na brodu od 40 metara.

Kako on navodi, na brodove dolaze i djevojke s makroima, a ovog ljeta su jako traženi i "dečkići", odnosno muško društvo za muškarce.

Cijelu ispovijest skipera možete pročitati na Slobodnoj Dalmaciji.

Ivana Petrić
izvor: Slobodna Dalmacija
foto: Pixabay

Još vijesti