Mojfaks.hr u Nakon predavanja

Tu bi živjeli i nakon faksa: Najljepše sobe iz studentskih domova koje oduzimaju dah

Studentski dom postaje pravi dom studentima koji ondje žive pa se na život ondje sigurno lakše priviknuti ako je soba uređena po našem ukusu. Nažalost, u studentskim domovima u Hrvatskoj studenti ne mogu napraviti neke veće 'zahvate' kada je u pitanju uređenje sobe, ali zato u Americi ili u Velikoj Britaniji, studenti doslovno uređuju sobe po svom ukusu.

11. rujna 2018 18:01
Tu bi živjeli i nakon faksa: Najljepše sobe iz studentskih domova koje oduzimaju dah

Tu bi živjeli i nakon faksa: Najljepše sobe iz studentskih domova koje oduzimaju dah Foto: MojFaks

Prva asocijacija na sobu u domu jest činjenica da je mala te da ju je potrebno dijeliti s cimerom. Tako je u Hrvatskoj, ali ne i vani. U nekim državama moguće je živjeti sam u domskoj sobi (kao u primjerice Njemačkoj) pa čak ju i urediti tako da se studenti još više osjećaju kao kod kuće.

...Kako izgleda tvoja studentska gajba? Zavirili smo u sobe zagrebačkih studenata...


...U novom ruhu: Studenticama se nije sviđala soba u domu pa su je brutalno preuredile...


Upravo to i čine mladi Amerikanci i Amerikanke koje su svoje domske sobe pretvorili u prave smirujuće oaze s krevetima u kojima bi svatko poželio malo ubiti oko. Portal clevver.com napravio je popis s fotkama najljepših domskih soba u SAD-u u 2018. godini, a u mnoge ćete se odmah zaljubiti:




View this post on Instagram

I spent the weekend moving my sweet baby sister into college. How is she already old enough to go away to school?! I may or may not still be ugly crying. It was such a fun weekend getting her all settled and helping her and Mama decorate her dorm. Katie Grayce, I am so proud of you my heart could burst. You are going to do amazing things with your life and I am so thankful I have the privilege to watch. I pray the Lord keeps you safe this semester. Let your light shine brightly for Him on that campus. Home is home regardless of how far away you are. Remember you have a family who loves, supports, and misses you very much! I love you, baby doll! ???????????? . . . #currentdesignsituation #simplystyleyourspace #lovewhereyoudwell #finditstyleit #mybhg #goodhousekeeping #decornewbiesunite #homedecorideas #bohofarmhouse #myfleamarketstyle #mysouthernliving #bhghome #vintagefresh #diydecor #makebelieverealities #dormdecor #dormroomdecor #dormroom #collegeliving #collegestyle #twinklelights #cottonstemheartstwinkle #georgiasouthern #dormstyle #marbledesign #hobbylobbychallenge #hobbylobbyclearance #hobbylobbyfinds #maxxinista #cottonstemheartskitchendecor

A post shared by Lauren | Make.BelieveRealities (@make.believerealities) on






Ivana Petrić
foto: Instagram@apartmentaesthetic/@sheena_hagemann

Još vijesti