V.K. u Nakon predavanja

[FOTO] Tuširaš se i odmah opereš wc: Novi 'super' stan za najam u Zagrebu nasmijao Hrvatsku

Skoro 300 eura, plus polog za 11 metara kvadratnih, u suterenu.

1. travnja 2022 16:24
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tržište stanova za najam u Zagrebu je nevjerojatno, kako ponudom, tako i cijenama. Osim zapanjujućih "bisera" o kojima često pišemo, poput stana bez toaleta s tuš-kabinom u sobi, stanom koji je u garaži i slično, često takvi "biseri" koštaju i po nekoliko stotina eura mjesečno, ukoliko ih želite unajmiti.


>>>[FOTO] Novi 'biser' za najam u Zagrebu: Tuširaš se gdje spavaš, četke za toalet pokraj frižidera, a wc-a nigdje<<<


U situaciji kada mladi ljudi, većinom studenti, pokušavaju pronaći stan u glavnom gradu Hrvatske, nađu se u iznimno nezavidnoj situaciji. Naime, osim što su cijene toliko paprene da si bez financijske pomoći roditelja i dodatnog posla gotovo pa ni ne mogu priuštiti krov nad glavom u glavnom gradu Hrvatske, za nemalu svotu onda dobiju smještaj u kojemu je teško zamisliti normalan život.


Bilo za smijanje ili plakanje, nedavno je na Index oglasima objavljen oglas za stan od samo 11 m2, za 280 eura, a kako pišu na Redditu, "uz to ide i besplatan tečaj gimnastike tokom tuširanja".


>>>[FOTO] Prvi red do faksa: Nudi stan kraj zagrebačke Ekonomije za 1500 eura mjesečno – komentari su urnebesni<<<


Izuzetna prilika


Kako se navodi u oglasu, stan se nalazi u širem središtu grada, u Laginjinoj ulici, u blizini Vlaške ulice. Osim toga, ova sobica je opremljena madracem za spavanje, perilicom rublja, pločom za kuhanje, pećnicom i toaletom koji se nalazi u walk-in tuš kabini.


Cijeli stan na jednoj fotografiji / Foto: screenshot via index.hr/oglasi


"Bilo bi viralno gledati kako se netko tušira u zahodskoj školjci", smiju se Redditovci. "Ovo kao da smo u Tokiju. Ali tamo barem puno pametnije slože namještaj", komentira još jedan.


"Znači ima kauč koji direktno, umjesto u TV, gleda u ovaj tuš/wc. Daj zamisli imaš gosta (jednog, jer ne stane više), 'E pardon, moram na WC'. Slabine će me boljet sutra od smijanja, hvala ti za ovo, uljepšalo mi cijeli ovaj kišni (i malo mamurni) dan", smiju se korisnici.


Foto: screenshot via index.hr/oglasi


"Nije na odmet spomenuti da je stan u suterenu naravno", "Naravno, ili to ili je tavan s kosim krovom, pa moraš četveronoške u krevet", nastavljaju.


"Opereš sebe i wc školjku u isto vrijeme. 2 u 1", komentiraju Redditovci uz pokretanje dodatne rasprave o tome kako bi se zakonom trebale propisati cijene po kvadratu. "Tko dopušta da se šupa legalizira u stan?", pitaju se mnogi.


"I onda se ljudi čude što smo sa svojima do tridesetih", zaključuje netko.


izvor: reddit.com



Još vijesti