V.K. u Nakon predavanja

Puške, tenkovi i loptice: U sklopu kolegija na faksu studenti i profesori otišli na paintball

Nakon gotovo dvije godine online nastave i raznih restrikcijskih mjera, jedva smo dočekali popuštanje istih. No, studenti Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zasigurno su se posebno veselili ovom segmentu studijskog programa, upravo zbog ove aktivnosti organizirane u sklopu jednog kolegija.

2. lipnja 2021 12:23
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Uz potporu uprave Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu studenti i nastavnici organizirali su paintball u sklopu izbornog predmeta.

Kako objavljuju na svojim Facebook stranicama, u sklopu vježbi iz kolegija "Sportska rekreacija u ruralnom turizmu" na diplomskom studiju, studenti i profesori Tjelesne i zdravstvene kulture upoznali su se s adrenalinskom outdoor aktivnosti paintball, koji su organizirali u Šervudskoj šumi.


Nastavnice Katedre za Tjelesnu i zdravstvenu kulturu komentirale su cijeli događaj. "Pobijedili su žuti, no i mi nastavnici i studenti imali smo priliku upoznati novu aktivnost u prirodi koja je zabavna, potiče na strateško razmišljanje i testira moralne vrijednosti. Hvala upravi i stručnim službama i studentima na suradnji", stoji u obavijesti.


"Ova aktivnost potiče na strateško razmišljanje i testira moralne vrijednosti" / Foto: screenshot via Facebook@"Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet"


Foto: screenshot via Facebook@"Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet"