V.K. u Nakon predavanja

U studentskom domu osvanula nova igračka: Studenti dobili PlayStation 5!

Svoje slobodno vrijeme studenti mogu provoditi u svijetu igrica!

2. ožujka 2022 16:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Uz svakodnevne obaveze s kojima se studenti svakodnevno susreću, sada svoje slobodno vrijeme mogu iskoristiti igrajući PlayStation 5!

Igranje video igrica u slobodno vrijeme zasigurno je hobi velikom dijelu studenata. Kako bi se malo udaljili od svakodnevnih briga i obaveza, mladi koriste ili društvene mreže, čitaju, a neki igraju igrice.


>>>Sveučilište igricom potiče studente na cijepljenje: Ako ju odigrate, velike su šanse da ćete poželjeti cjepivo – evo i zašto<<<


„Studentski centar Rijeka uredio je kutak za korištenje novog sadržaja, a u okviru aktivnosti iz djelatnosti organizacija slobodnog vremena studenata – a riječ je o PlayStation 5“, pišu na Svjetioniku, portalu Studentskog centra Rijeka.


Kutak s „plejkom“ nalazi se u prizemlju restorana Kampus, odmah do recepcije.


Foto: screenshot via svjetionik.sciri.hr


Kako pišu, konzolu studenti mogu koristiti besplatno od ponedjeljka do petka od 16 pa sve do 22 sata, te vikendima i blagdanima od 6 pa sve do 22 sata.


„Prije korištenja korisnici smještaja moraju osoblju recepcije Studentskog naselja Trsat predati domsku iskaznicu te preuzeti ključ od komode u kojoj se nalazi oprema. Nakon korištenja opremu je potrebno staviti u komodu i zaključati, a ključ vratiti osoblju recepcije“, naglašavaju iz Studentskog centra Rijeka.



Još vijesti