V.K. u Nakon predavanja

SC vas vodi u kazalište: Ovaj mjesec potpuno besplatno pogledajte 5 predstava u HNK-u

Studenti u mjesecu studenom imaju priliku besplatno pogledati pet predstava, od kojih se prva izvodi već danas.

5. studenog 2021 14:12
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako su nam brojke zaraženih nadmašile sve dosadašnje rekorde, kulturna industrija pokušava se održati "na životu" nakon ionako teške prethodne pandemijske godine.

Studentski centri diljem zemlje trude se održati studentski standard na što višoj razini, a Studentski centar Varaždin ulaže velike napore kako bi svojim studentima ovo razdoblje života učinio što ugodnijim i boljim.


>>>Uz SC besplatno na gradski bazen: Provjeri kako do 10 besplatnih kupanjaca<<<


Studentski centar Varaždin i ove je godine osigurao besplatne ulaznice za kazališne predstave HNK u Varaždinu za svoje studente. Studentima su poručili da prilikom podizanja svojih besplatnih ulaznica na blagajni Kazališta moraju pokazati iskaznicu Student servisa Varaždin ili svoju x-icu. Uz to, objavili su i raspored besplatnih predstava, a jedna se održava već danas.




>>>U ovom SC-u trude se da studenti budu zdravi, jaki i veseli: Pogledajte najnovije dodatke za vježbanje u teretani<<<


Danas, 5. studenog, s početkom od 19 i 30 sati započinje predstava "SKUPA – Plesna mreža Hrvatske".


Sljedeće predstave koje studenti besplatno mogu pogledati održavaju se u ponedjeljak, 8. studenog kada se izvodi "T. Ujević: SAN I LUDILO", u subotu, 13. studenog kad je na repertoaru "PAZI NA PRAZNINU", zatim u petak, 19. studenog kad nastupa "Ljubomir Kerekeš: BOGI IVAČ ZNOVA" te na kraju mjeseca, u petak 26. studenog kad će zaigrati "ENIGMATSKE VARIJACIJE".


Sve predstave počinju u 19 sati i 30 minuta, a više o samim predstavama možete pogledati ovdje.

Još vijesti