Sponzorirani članak u Postani student

OTKRIJ strast za znanjem – čekamo te na Sveučilištu u Dubrovniku!

Svakoga dana tražimo nove načine kako učiniti studiranje zabavnim, ali kako i poboljšati svijet, bar malo. Uvijek smo tu za naše studente, u trenucima kad trebaju potporu, ali i u trenucima kad ostvare svoje snove.

23. ožujka 2022 15:54
Studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Studenti Sveučilišta u Dubrovniku Foto: MojFaks

OTKRIJ zašto je više od tisuću stranih studenata došlo baš na naše Sveučilište! Studiraj na Sveučilištu na kojem te profesori znaju po imenu, gdje nisi samo broj, a nastava se odvija u ugodnoj i poticajnoj radnoj atmosferi.


OTKRIJ jedini studij u Hrvatskoj – Konzervaciju i restauraciju artefakata od drva, papira i tekstila, a imamo i smjerove keramika i metal! Ali to nije sve – OTKRIJ novi studij Primijenjena ekologija mora; očuvanje ekosustava postalo je nužno za održivo poslovanje i razvoj cijelog niza djelatnosti i važna stavka u granama gospodarstva koje izravno ili neizravno ovise o očuvanoj prirodi.


OTKRIJ Odjel za elektrotehniku i računarstvo ako si zaljubljenik u video igre, robotiku, IoT ili obožavaš strujne krugove, elektrotehniku i elektroniku.


Sveučilište u Dubrovniku Sveučilište u Dubrovniku Foto: Sveučilište u Dubrovniku/MojFaks

foto: Sveučilište u Dubrovniku


Želiš neki od studija koji obrazuju studente za dinamično tržište rada iz područja ekonomije, marketinga, turizma, IT menadžmenta i financija? Znaš li da smo prvi studij u Hrvatskoj koji ima sveučilišni diplomski double degree studij iz područja ekonomije na engleskom jeziku! To znači - upišeš diplomski studij na Sveučilištu u Dubrovniku, jedan semestar pođeš na Sveučilište u Palermo i završetkom studija stekneš diplome obje institucije!


Ako želiš postati stručnjak za poslovne procese u hotelu, OTKRIJ jedini specijalizirani diplomski studij hotelijerstva u Hrvatskoj. Opremljeni smo suvremenim Neuromarketinškim laboratorijem, jednim od prvih takvih laboratorija u području jugoistočne Europe.


OTKRIJ znanja budućnosti i prvi doktorski studij iz područja digitalne ekonomije.


Učenje na plaži Učenje na plaži Foto: Sveučilište u Dubrovniku/MojFaks

Učenje na plaži... foto: Sveučilište u Dubrovniku


OTKRIJ jedan od najdinamičnijih Odjela na Sveučilištu u Dubrovniku – Odjel za komunikologiju. Voliš pisati i misliš da si dobar u tome? Komunikativan si? U pet godina imat ćeš priliku postati ono što želiš -  novinar, radio ili TV voditelj, snimatelj, PR menadžer, komunikacijski stručnjak.


OTKRIJ našu tradiciju i studije Pomorskog odjela. Ako su te more i brodovi oduvijek privlačili, onda pripadaš našoj obitelji, i znaj da hrvatski pomorci iznimno cijenjeni i uspješni. Ipak, kad kažemo Dubrovnik prva pomisao je bogata povijest i kulturna baština koju smo naslijedili. Ako želiš doznati više o povijesti Dubrovačke Republike, srednjovjekovnoj obitelji na Jadranu i Mediteranu, pobunama, revolucijama i građanskim ratovima u srednjovjekovnoj i novovjekovnoj Europi, upiši studij Povijest Jadrana i Mediterana.


Voliš pomagati ljudima, ne padaš u nesvijest kad vidiš krv? OTKRIJ poziv altruista, OTKRIJ studij Sestrinstva!


OTKRIJ najmoderniji Studentski dom u Hrvatskoj uz kapacitet od 503 ležaja, veliki restoran, slastičarnicu, a la carte ponudu, prostore za druženje, teretanu…


Soba u studentskom domu u Dubrovniku Soba u studentskom domu u Dubrovniku Foto: Sveučilište u Dubrovniku/MojFaks

Pogled u sobu najmodernijeg doma u Hrvatskoj... foto: Sveučilište u Dubrovniku


OTKRIJ jedini grad u Hrvatskoj koji studentima omogućuje besplatan ulaz na kino i kazališne predstave, izložbe, koncerte ili šetnju gradskim zidinama. Iskoristi i mogućnosti odlaska na mobilnost i studiraj na nekom od europskih sveučilišta, prijavi se na stručnu praksu i počni raditi još uz studij!


Obećavamo - nama nećeš biti samo broj, jer je naša prednost rad u malim skupinama studenata.


OTKRIJ 1000 mogućnosti i znanje kao zidine trajno!

Još vijesti