V.K. u Postani student

Ako se danas upišete na OVAJ fakultet dobit ćete hrpu slatkiša: Čokolade, bomboni i keksići čekaju brucoše

Većina studenata na dan upisa (uz pretpostavku da nije online) neko vrijeme čeka u redu, a zatim ispuni i povratno dobije papirologiju koja im služi kao dokaz upisa na fakultet. No, neki uz sve to dobiju i Bananko čokoladicu.

23. srpnja 2021 12:23
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Vrijeme je upisa na fakultete. Danas je prvi dan upisa na Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a traje još 26. i 27. srpnja (ponedjeljak i utorak). No, tko dođe danas na upise, čeka ih malo iznenađenje: grickalice, štapići , keksi i čokoladice.


Kako stoji u Facebook objavi na službenim stranicama Fakulteta prometnih znanosti, svaki budući brucoš koji dostavi danas svoje papire na fakultet, može se počastiti grickalicama.




Prije nego što navalite danas na besplatne grickalice, svakako provjerite još imate li svu papirologiju pravilno prikupljenu i ispunjenu. Više o prijavama (načinu, datumima, dokumentima i s odgovorima na sva Vaša pitanja) naći ćete na OVOJ poveznici.


Uvjeti upisa objavljeni su u Natječaju za upis studenata na 1. godinu preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te stručnih preddiplomskih studija u akademskoj godini 2021./2022. koji je dostupan na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Još vijesti