V.K. u Postani student

Poznata voditeljica poslala poruku maturantima: 'Srce mi se steže zbog svega što vam je oduzeto...'

Maturanti koji su kraj srednje škole dočekali u pandemijskim uvjetima, zasigurno svoje srednjoškolsko obrazovanje nisu doživjeli kao svi učenici prije njih. Zbog svih uspomena za koje su zakinuti, naša se poznata voditeljica prisjetila svojih mlađih dana, ali i poslala poruku podrške svim maturantima.

31. svibnja 2021 17:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Potaknuta ovogodišnjom norijadom, naša poznata voditeljica Karmela Vukov Colić objavila je na svom Instagramu sliku svoje maturalne večeri.


"Ovo je fotografija iz prošlog tisućljeća. Moj susjed, dobri striček Horvat, nije mi dao da taksijem odem na maturalnu večeru. 'Ideš u BMW-u, sa stilom!', rekao je i uzeo ključeve od auta. I fotoaparat kojim je ova fotka i napravljena. Inače, u toj prethistoriji, materijal za haljinu sam kupila u jednoj od mnogih trgovina tekstilom, sama sam je nacrtala na listu papira (nabrana suknja, preko nje tunika s visokim okovratnikom, iza gola leđa; od restlova mašna kojom sam pričvrstila punđu), a sašila ju je neka kvartovska šnajderica. Nikakve šljokice, mini-minice, dizajneri - o tome ništa nismo znali
", napisala je voditeljica u opisu slike.  


U podužem postu o svojoj maturalnoj večeri, pojasnila je kako je gdje su sve bili i kako je izgledalo.


"Večera je bila u Šervudskoj šumi iz koje su nas, jer je bahati gazda prekrcao restoran, izbacili oko 23 sata. Završili smo u disku u dvorcu Brezovica u kojem je glazbu puštao suprug naše profesorice. Bilo je ludo! Jutro smo dočekali zagrljeni, pjevajući na sav glas", prisjetila se.



Na samom kraju, iako rastužena situacijom u kojoj su se našli svi maturanti ove godine, ipak im je uputila riječi ohrabrenja.


"Razmišljam o ovogodišnjim maturantima, o svemu što im je oduzeto... o norijadama koje se ne mogu ponoviti, o maturalnim plesovima koji se neće otplesati... Srce mi se steže... Jer, pandemija ili ne, može nas biti sram. Svakog odraslog koji djetetu otme uspomene može biti sram. A vama, dragi maturanti, želim da vam život vrati stostruko. Dobrim rezultatima na maturi, nezaboravnim fakultetskim godinama i vremenom koje neće znati za mjere i zabrane. Sretno", zaključuje na kraju svoje objave.


izvor: Instagram



Još vijesti