V.K. u Postani student

Mladi glumac iz popularne serije 'Stranger Things' od jeseni je BRUCOŠ: Ovaj emotivni video podijelio i Netflix

Nova, četvrta sezona serije na mailom će ekranima 'zaigrati' ovog ljeta.

19. Siječnja 2022 11:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Jednog od glavnih likova popularne Netflixove znanstveno-fantastične serije "Stranger Things", Willa Byersa, utjelovio je mladi glumac Noah Schnapp. Izuzev glumačke karijere, aktivno radni i na svome obrazovanju, a nedavno se na TikToku pohvalio hvalevrijednim uspjehom: primljen je na prestižno Sveučilište u Pennsylvaniji!


>>>[VIDEO] Nekad student prava, danas top turski glumac: Can Yaman izazvao kaos među djevojkama iz susjedstva<<<


Noah je snimio reakcije svoje obitelji u trenutku kad svi zajedno čitaju odluku s fakulteta. Video koji je kasnije na svom Twitter računu podijelio i sam Netflix, prikazuje mladog glumca sa svojom obitelji kako s velikim iščekivanjem čitaju odluku komisije s fakulteta.


Slavlje u cijeloj obitelji


Nakon dijelo u kojemu čitaju o pozitivnome odgovoru, svi skaču od sreće i grle se u emotivnom videu s kojim će se svakako poistovjetiti svaki maturant i student. Ekipa s Netflixa uz video je napisala da su reakcije u ovom videu "najiskrenija stvar na ovome svijetu" uz čestike na velikome uspjehu.


Najstrašnija sezona dosad


Brucoš Schnapp ima porpilično bukiranu godinu. Osim što je upisao prestižni fakultet, Noah je donedavno dane provodio na setu u snimanju posljednjih scena četvrte sezone popualrne serije koja se, po posljednjim informacijama, na streaming servis Netflix vraća ovog ljeta. Dosad je objavljeno nekoliko "teasera" i "trailera".


>>>[VIDEO] Htjela odustati od fakulteta zbog Harryja Stylesa, a on ju ohrabrio: 'Bit ću star, samo nastavi s medicinom'<<<


Glumci iz popularne serije u nekoliko su različitih intervjua potvrdili da će ovo biti "najstrašnija sezona dosad", a u novoj će sezoni i pojasniti sve stvari koje su ostale neobjašnjene u prethodnim sezonama.


Osim toga, potvrđeno kako se glavni likovi iz serije vraćaju zasigurno, no, na setu im se pridružuje i nekoliko novih lica.

Još vijesti