V.K. u Postani student

[FOTO] Na dan mature ponovio fotografiju prvog dana škole – s najboljim prijateljem: Rezultat rasplakao mnoge

Njegov najbolji prijatelj uvijek je tu za njega.

26. Siječnja 2022 16:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Neka djeca uistinu imaju sreće pa odrasltaju uz kućne ljubimce. Osim što se u druženju s ljubimcima djeca uče odgovornosti, nježnosti i empatiji, ovaj im odnos najčešće iz prve ruke ili šape pokaže da ljubav ne poznaje granice.


"Vrijeme ne čeka nikoga", stara je uzrečica koja nas inspirira i potiče da vrijeme koje imamo iskoristimo najbolje što možemo, posebice u odnosu s voljenima. U djetinjstvu nam možda vrijeme prolazi sporije, no sa svakom sljedećom godinom kao da ubrzava pa se uskoro nađemo u trenutku kad više ne stavljamo realan broj svjećica na tortu i pitamo se kamo je to vrijeme odletjelo.


Za ovakve retrospektive često su zaslužne stare fotografije i slične uspomene koje nas podsjećaju na prolazak vremena. Ovdje smo u dječjim kolicima, a na sljedećoj fotografiji već završavamo srednju školu. Kako je to moguće?


>>>[FOTO] Studenti TTF-a izradili kućice za ulične mačke: Prekrojene torbe za dostavu hrane grijat će ih ove zime<<<


Kada je Dylan maturirao, njegova je majka željela ovjekovječiti ovaj veliki trenutak u njegovom životu – fotografijom. Došla je na ideju da ponove fotografiju koju je snimila kad je njen sin tek krenuo u školu, a na kojoj pozira s najboljim prijateljem: Rugerom, obiteljskim psom.




Dylan i Ruger najbolji su prijatelji. Odrasli su zajedno, Dylan kao dječak, a ga Ruger kao štene. Svo ovo vrijeme, Ruger je bio njegov vjerni pratitelj koji je za svog najboljeg prijatelja uvijek bio tu, tijekom svih velikih trenutaka, obljetnica i promjena u njegovom životu, kao što je i prvi dan škole.


>>>[FOTO] Zabranjeni kućni ljubimac na Savi: Doznajemo sve o avanturama papige Čiči iz 11. paviljona<<<


Nakon što su ponovili prizod sa stare fotografije, shvatili su da je rezultat gorko-slatkog okusa jer se na fotografijama vidi kako je vrijeme "proletjelo" od prvog dana škole do mature, kako po Dylanu, tako i na Rugeru koji je sada mnogo stariji.


"Plačem", "Ovo je najljepša slika s mature koju sam vidio", "Čestitamo", bili su samo neki od komentara na njihove usporedne fotografije.


Nije bez pokrića ona uzrečica da je upravo pas čovjekov najbolji prijatelj.

Još vijesti