Mojfaks.hr u Vijesti

Uskršnji bonus u studentskom novčaniku: Provjerite koje općine studentima dijele uskrsnice

Bonus na računu uvijek dobro dođe, a pojedine općine u Hrvatskoj brinu o studentima stoga su ih odlučile i ove godine iznenaditi uskrsnicama.

10. travnja 2020 15:32
Uskršnji bonus u studentskom novčaniku: Provjerite koje općine studentima dijele uskrsnice

Uskršnji bonus u studentskom novčaniku: Provjerite koje općine studentima dijele uskrsnice Foto: MojFaks

Novčana pomoć studentima uvijek je od velikoga značaja, posebice u ovim mjesecima kada su u svim kućanstvima primanja nešto manja. Uza sve to, bliži se i Uskrs stoga su pojedine općine odlučile studentima olakšati ove mjesece i obradovati ih uskrsnicama.

Uskrsnice za studente u iznosu od 500 kuna


Općina Viškovci dodjeljuje uskrsnice svim redovnim studentima u iznosu od 500 kuna. Studenti kako bi ostvarili pravo na novčanu naknadu trebaju popuniti zahtjev i priložiti tražene dokumente, te zahtjev dostaviti ISKLJUČIVO putem e-maila: opcina.viskovci1@gmail.com.

Za više informacija posjetite njihovu internetsku stranicu.

...Pojačanje u novčaniku prije blagdana: Provjerite u kojim će općinama studenti dobiti uskrsnice...


Općina Stupnik također svojim studentima dodjeljuje uskrsnice, a za dobivanje iste potrebno je javiti se u općinu te dostaviti potvrdu fakulteta i osobnu iskaznicu. Detalje možete provjeriti na sljedećoj poveznici. 

Isto tako, u Gradu Opatiji trenutno je u tijeku isplata učeničkih i studentskih stipendija za 93 gradskih stipendista koji će ovaj Uskrs dočekati s bonusom u novčaniku.

...Općina umjesto Zeke redovnim studentima donijela uskrsnicu...


Vidimo da trenutna situacija, uslijed pandemije korona virusa, pojedine općine nije spriječila u pružanju dodatne novčane pomoći studentima što je pohvalno, a ostalim studentima savjetujemo da žurno prate internetske stranice općina ili županija u kojima žive jer ih još uvijek može zateći ugodno iznenađenje u obliku uskršnjeg "bonusa".

V.S.
foto: MojFaks

Još vijesti