V.K. u Vijesti

Ogromna gužva za cijepljenje na Velesajmu: Beroš tvrdi da su problem STUDENTI koji su otišli kući za blagdane

Neki su sugrađani čekali i više od sat vremena.

27. prosinca 2021 14:24
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na društvenim medijima od jutra kruže fotografije ljutitih sugrađana koji su danas stigli na cijepni punkt Zagrebačkog Velesajama. Naime, iako su se neki naručili, na ulazu u Velesajam ih je dočekala gužva pa su neki, kako tvrde, čekali više od sat vremena. Uz to, valja napomenuti kako u protekla dva dana zbog božićne pauze ovaj punkt nije radio.


Problem su studenti koji su otišli kućama?


Osim toga, pojavila se i informacija kako je problem nastao zbog studenata koji su otišli svojim kućama za ove blagdane, dok nadležni nisu za njih pronašli nikakve zamjene. Ove informacije potvrdio je i sam Ministar zdravstva Vili Beroš na današnjem obraćanju medijima u 12:30 sati.

"Poslije Nove godine okrećemo novi list"

Vili Beroš obratio se medijima i odgovorio na nekoliko postavljenih pitanja, među kojima je bilo pitanje nastale gužve ispred Velesajma, kao i dolaska omikron varijante virusa u Hrvatsku.

"Cjepitelji danonoćno rade, i oni imaju pravo na odmor. Ali od Nove godine okrećemo novi list i vjerujem da će sve opet biti kako treba", rekao je Beroš o gužvama na cjepnim punktovima, kako prenosi N1.



Foto: screenshot via hr.n1.info.com


"Pročitao sam na portalima da je određena gužva, dao sam nalog ljudima u Ministarstvu da kontaktiraju NZJZ koji je odgovoran za organizaciju i rekli su da u ovom trenutku nedostaje administratora jer su mnogi od njih studenti koji su za vrijeme blagdana otišli kući",
komentirao je Beroš trenutne gužve. "Međutim, neće biti prekida u 12 sati nego će raditi dok ne riješe redove na Velesajmu", tvrdi ministar na današnjoj konferenciji.


>>>'Diktatura' liječničkih potvrda? Stroža pravila useljenja u dom: 'Noćila drugdje jer je nisu pustili unutra...'<<<


izvor: hr.n1.info.com

Još vijesti