Mojfaks.hr u Vijesti

Kao iz dobrog horror filma – studentski dom u Makedoniji

Kad pogledate ovu fotogaleriju i sjetite se koliko ste kukali zbog toga što u sobi nemate plazmu ili dovoljno prostora za kofer pun šminke ili još jedan par cipela, osjećat ćete se kao ucviljena kraljevna na zrnu graška!

11. ožujka 2014 14:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svi vaši problemi, estetske zamjerke i tetrapaci mlijeka u prozorima izgledat će poput laganog proljetnog povjetarca u usporedbi s ovim hodnicima, jelovnikom u menzi i derutnim zidovima koji kao da su ukradeni sa seta snimanja japanskih horrora.

Pogledajte oronuli studentski dom Goce Delcev u Skopju u Makedoniji koji slovi za  jedan od najomraženijih domova ikada. U tom ogromnom i derutnom zdanju \'\'dom\'\' svake godine pronalazi čak 1.200 studenata, prenosi Danas.hr.

Bez struje i tople vode, s rupama u podovima i gljivicama od vlage, puknutim cijevima Goce Delcev iz godine u godinu ostaje i funkcionira takav kakav jest. 

Svake godine u ovaj se studentski dom potrpa 1.200 studenata, a odlazak na ručak je pothvat svoje vrste. 
Svaki dan isti meni, no da ga uopće dobijete morate biti dovoljno brzi, jer zalihe brzo ponestane. Možda je poklopaju žohari koji ponekad izvire između tanjura?









foto: Imgur.com

Još vijesti