Mojfaks.hr u Vijesti

Letovi dostupni studentskom džepu: Stiže nova avio kompanija za mlade – evo što je drugačije

Avio karte po povoljnim cijenama, prirodni sokovi, komplet za virtualnu stvarnost i još mnogo toga...

27. rujna 2017 17:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovog je ponedjeljka Air France službeno lansirao svoju novu sestrinsku avio kompaniju namijenjenu isključivo mladima, točnije milenijalcima Joon. Nadaju se privući mlađu klijentelu čiji se život okreće oko digitalne tehnologije i neke rute revitalizirati kako bi ponovo postale profitabilne.

...Zahvalio Croatia Airlinesu što su ga obrokom u avionu vratili u studentske dane...


Joon započinje s povoljnim ponudama avio-karata za šest destinacija iz Pariza: Barcelonu, Berlin, Lisabon i Porto počevši od 1. prosinca, a zatim se tijekom ljeta 2018. godine šire i van Europe (do Fortaleze u Brazilu te Mahe na Sejšelima). Cijene za europske destinacije kreću od 39 eura, a za Brazil i Sejšele 249, odnosno 299 eura.



Osim upadljivog dizajna kojom dominira modra boja, sjedišta aviona suvremeno su dizajnirana, kao i uniforme od recikliranih materijala koje nosi avionsko osoblje. U business klasi, putnicima će na raspolaganju biti besplatna hrana i piće, a u ekonomskoj klasi moći će se kupiti zdrave grickalice dok će organski sokovi i napitci poput vode, soka od naranče, Segafredo kave i čaja biti besplatni.

...Uče u avionu: Troje studenata dobilo godinu dana besplatnih letova - samo nama otkrili su kako jeftino putovati...


Putnicima će također tijekom leta na svojim uređajima moći streamati zabavne sadržaje, a uz svako sjedalo nalazit će se punjači za mobitele i druge uređaje. U business klasi, putnici će moći isprobati naočale AlloSky Virtual Reality Headset koje će ih prebaciti u virtualnu stvarnost.

...Preleti cijelu Europu: Vodeća aviokompanija nudi popust studentima...


L.B./foto: Bambi Corro/Unsplash

Još vijesti