V.K. u Vijesti

Nabavili limuzinu za dekana Medicinskog fakulteta: Cijena viša od 300 tisuća kuna – evo i specifikacija

Limuzina je morala biti proizvedena ove godine, imati isofix za djecu, biti metalik crne boje, s pogonom na sva četiri kotača…

21. ožujka 2022 11:25
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sveučilište u Banjaluci ove je godine u veljači raspisalo natječaj za nabavku limuzine koju će koristiti i platiti Medicinski fakultet Sveučilišta u Banjaluci.


Oni su objavili natječaj sa specifikacijama limuzine, pa su tako tražili da automobil ima isofix (međunarodni standard za ugradnju dječjih autosjedala u automobilima), električno sjedište vozača s memorijskom funkcijom, termoizolacijskim staklima, zračnim jastucima za koljeno vozača, sistem nadzora okoline, sistem za prepoznavanje pješaka, LED ambijentalno osvjetljenje, digitalnu instrument ploču, zadnju kameru i slične značajke.


>>>Da, moguće je: Radio na fakultetu, a nije završio osnovnu školu<<<


Limuzinu će koristiti dekan Medicinskog fakulteta, Ranko Škrbić, a najpovoljnija ponuda stigla je od ovlaštenog zastupnika automobilske marke "Škoda" u vrijednosti od 86 tisuća konvertibilnih maraka (332.506,31 kuna).


>>>Studentica 'oprala' ministra: Niže same petice, studira na dva faksa, a i dalje je ispod crte za stipendiju<<<


Odlukom rektora Sveučilišta u Banjaluci, Radoslava Gajanina, objavljeno je kako je samo jedan ponuđač dostavio ponudu koja je ujedno bila i nešto ispod procijenjene vrijednosti, koja je i prihvaćena.  


izvor: rtvbn.com

Još vijesti