V.K. u Vijesti

Navijači Hajduka nude stipendije vrijedne 8000 kuna: Provjeri možeš li se prijaviti

Iako u uvjetima natječaja ne piše da morate biti zagriženi navijač Hajduka, vjerujemo kako je upravo navijačima iz studentskih klupa ova stipendija iznimno zanimljiva.

20. listopada 2021 12:12
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sveučilište u Splitu nedavno je na svojim službenim stranicama objavilo natječaj za dodjelu stipendija kroz projekt "Stipendist bilog srca" za novu akademsku godinu.


"Bilo srce" zajednički je nazivnik za humanitarne akcije u organizaciji Hrvatskog nogometnog kluba "Hajduk", Klubova navijača Hajduka "Torcida" i "Naš Hajduk" te brojnih drugih Društava prijatelja Hajduka i podružnica Torcide.


Osjetite veličinu hajdučkoga srca


"Osnovano je s ciljem da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija i da veličinu hajdučkoga srca osjete oni slabijeg imovinskog stanja, koji žive na područjima od posebne državne skrbi, djeca i mladi bez roditeljske skrbi te pojedinci koji su nas zadužili svojim životom i djelima", stoji na njihovim službenim stranicama.


>>>Navijačica Hajduka: Tko je studentica računarstva koja je zaludjela domaće nogometne fanove? <<<


Ovaj se natječaj odnosi na sve vrste studija (preddiplomske, diplomske, integrirane, stručne i specijalističke diplomske stručne studije). Stipendija se isplaćuje u iznosu od 8 tisuća godišnje, kroz raspon od 10 mjeseci u akademskoj godini u jednakim mjesečnim obrocima od 800 kuna.


>>>Objavljen natječaj za najpopularniju hrvatsku stipendiju: 10 tisuća studenata primat će 1200 kuna mjesečno<<<


Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti koji imaju prosjek najmanje 4,00 u dosadašnjem studiranju, te da imaju minimalno 55 ostvarenih ECTS bodova za svaku godinu studija. Uz spomenuto, hajdučki stipendisti ne bi smjeli biti korisnici druge stipendije ili potpore iz drugih izvora, te ne siju biti apsolventi. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana od objave istog, točnije, zaključno do 29. listopada 2021. godine.


>>>Lopta i skripte ne idu skupa? Ovi nogometaši dokazuju suprotno – evo koji slavni igrači imaju diplomu<<<


Prijavnica koju možete pronaći ovdje mora biti isprintana i potpisana sa svom traženom dokumentacijom. Cijeli popis dokumentacije, kao i detalje ovog natječaja, možete pronaći ovdje.

Još vijesti