V.K. u Vijesti

Nestao student Fakulteta hrvatskih studija: Jeste li ga vidjeli?

Traži se zagrebački student Nikola Michael Sušec.

18. ožujka 2022 11:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu objavio je na svojem Facebooku profilu da je nestao jedan njihov student!

"Student Fakulteta hrvatskih studija Nikola Michael Sušec traži se kao nestala osoba. Zadnji je put viđen ispred Fakulteta u srijedu 16. ožujka 2022. u 18.17. Mole se svi koji su ga vidjeli nakon toga da to jave na 192 ili u najbližu policijsku postaju", napisali su kratko uz fotografiju nestalog studenta.




Prema informacijama koje se dijele društvenim mrežama, Nikola je student na razmjeni, ali govori i razumije hrvatski jezik.


Kako piše na službenoj stranici nestali.gov.hr, Nikola Michael Sušec rođen je 13. studenog 2001. godine u mjestu Lane u SAD-u i ovdje je na razmjeni studenata. Ima hrvatsko državljanstvo i trenutno prebivalište mu je u Svetom Ivanu Zelini. U trenutku nestanka nosio je crnu vestu, košulju kratkih rukava te crne tenisice.


U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Još vijesti