L.B. u Vijesti

Obožavatelje pere nostalgija: Beba s kojom je Phoebe Buffey bila trudna u 4. sezoni 'Prijatelja' sada ima 23 godine i diplomu

Pravi obožavatelji znat će da je Lisa Kudrow tijekom četvrte sezone bila trudna pa su scenarij prilagodili njenom 'drugom stanju'.

21. svibnja 2021 17:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Serija Prijatelji doživljava renesansu, a čini se kao da obožavatelja nikada nije bilo više. Iako je i tijekom snimanja serija bila ogromna uspješnica (prisjetimo se da je svaki od prijatelja na samome kraju po epizodi dobivao impresivni honorar težak milijun dolara), ovo je serija koja ne prestaje mamiti pozornost javnosti i stjecati nove obožavatelje.


I dok nestrpljivo čekamo njihov ponovni susret nakon 17 godina koliko je prošlo od posljednje epizode, HBO i People magazin "teasaju" obožavatelje djelićima sadržaja koji su nam pripremili i intervjua koji su s njima realizirali povodom The Friends: Reunion projekta.


No, osim susreta sa svima njima koji su u godinama otkad više ne snimaju Prijatelje definitivno postali zreli ljudi, a neki se izborili i s raznim ovisnostima i drugim problemima u žviotu, još je jedan svjedok vremena koje je proletilo i sin glumice koja je utjelovila lik zvrkaste Phoebe Buffey.



Naime, tijekom četvrte sezone ove legendarne serije, Phoebe je nosila "trojke" kao surogat majka svome bratu i njegovoj supruzi, što je još samo jedna od mnoštva neobičnih i zvrkastih situacija po kojima pamtimo ovaj lik. Iako nije zbilja nosila trojke, bila je zbilja trudna sa svojim sinom Julianom koji je početkom svibnja diplomirao na Sveučilištu Južne Kalifornije.


"Obožavam činjenicu da je scenarij prilagođen trudnoj članici glumačke ekipe što je na kraju dovelo do jedne od najemocionalnijih scena u čitavoj seriji. Svaki put kad pogledam prizor u kojemu se Phoebe odvaja od trojki koje je rodila, oči mi se napune suzama", napisala je jedna od obožavateljica na društvenim mrežama.




Emotivna fotografija izazvala je gomilu komentara ljubitelja ove serije, a činjenica da je beba koju je tada nosila danas 23-godišnji akademski građanin, svjedoči o vremenu koje je prošlo.


No, sudeći po pozornosti i popularnosti ovih likova diljem planeta, nije nimalo utjecalo na obožavatelje koji se hordi ljubitelja serije pridružuju svake godine iznova, i među mladima koji su tada bili djeca ili upravo – bebe.

Još vijesti