L.B. u Vijesti

Posprdali ga na internetu: Predsjednik Vučić na ispitu dobio 105 od mogućih 100 bodova, a čak je i nedjeljom išao na faks

Vučić je 'polagao ispite' nedjeljom, a na jednom od njih od 100 bodova osvojio je 105.

25. veljače 2021 12:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od prošlog je svibnja student. Studira na Visokoj sportskoj školi, a često javnost informira o svojim akademskim uspjesima.


...Zagrebačka studentica urnebesnim memeom posprdala svog dečka: 'Ako me sad ne ostavi, neće nikada'...


Zimski semestar završio je uspješno. Kako se pohvalio na svom Instagram profilu, u indeks je upisao tri petice i samo jednu četvorku, zbog koje žali. No, kako kaže, nije imao vremena pohađati praktičnu nastavu tog kolegija pa je i ocjena niža. Za to je vrijeme, kako je napisao, "pomagao Vladi da što prije nabave cjepivo za građane Srbije".



Tom prilikom fotografirao se s indeksom u rukama, kako bi se pohvalio svojim studentskim uspjehom. Vjerojatno nije mislio da će korisnici društvenih mreža provjeriti upisane datume s njegovim gostovanjima na raznim događajima, radnim i neradnim danima, kao i ukupnim brojem bodova koji je po pojedinom kolegiju moguće ostvariti.


Naravno da se našlo i onih koji su krenulu provjeravati vjerodostojnost datuma i podataka u Vučićevom indeksu... foto: screenshot via Studomat.ba


Čini se da je  Vučić "polagao ispite" nedjeljom i danima kada zbog obaveza nije bio u mogućnosti izaći na ispit, a posebno je zanimljiva činjenica da je na jednom od predmeta osvojio 105 od ukupnih 100 bodova.


...Bivša premijerka objavila fotku iz studentskih dana: Ovako se nekada pralo rublje...


izvor: Studomat.ba

Još vijesti