Mojfaks.hr u Vijesti

Napokon i u Zagrebu: Ryanair uvodi čak 12 linija do atraktivnih europskih destinacija – požuri i zgrabi promo-kartu za 141 kunu

Predstavnici Međunarodne zračne luke Zagreb i Ryanaira danas su objavili dolazak ovog poznatog, niskobudžetnog avioprijevoznika u Zagreb.

30. ožujka 2021 16:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako Ryanair prema Hrvatskoj prometuje još od 2006. godine te je i prethodnih godina bio zainteresiran za uspostavu redovnih linija prema Zagrebu, dogovor nije postignut – do danas. S novim dodatkom poticajnog programa, Ryanair je zaključio pregovore sa zagrebačkom zračnom lukom i Hrvatskom turističkom zajednicom.


>>>Ryanair nudi 2 milijuna povoljnih karata: Za 'siću' eura odleti u europski grad po odabiru<<<


Zagrebačka je zračna luka godinama bila zakinuta po pitanju niskotarifnih aviokompanija i linija. Zagrebački su putnici uredno putovali iz Ljubljane, Beča, Budimpešte, Beograda, Venecije i Trsta, ljeti iz Rijeke, Pule i Zadra. Dolaskom Ryanaira u Zagreb veliki dio tih putnika napokon će moći putovati iz sebi najbliže zračne luke, piše Croatian Aviator.


Na svoju web stranicu ovaj je popularni avioprijevoznik dodao Zagreb, do kojega uvodi čak 12 linija i 36 tjednih letova prema europskim gradovima. Na listi se tako nalaze Bruxelles, Dortmund, Frankfurt, Karlsruhe, Memmingen, Milano, Rim, Podgorica, Oslo, Göteborg, Pariz i London.


Kompanija je zbog otvaranja nove baze ponudila promotivne cijene na svim linijama iz i prema Zagrebu koje se trenutno kreću od samo 141 kune. Ponuda vrijedi samo za kupnju do 01. travnja.


Mreža destinacija Ryanaira iz Zagreba...foto: screenshot via Croatian Aviator


>>>Požuri jer Big Ben otkucava: Odleti u London i vrati se kući za šačicu eura!<<<


Prvi letovi najavljeni su za lipanj ove godine, a većina linija uspostavit će se u rujnu.


Od dolaska na hrvatsko tržište do lipnja 2019. godine, Ryanairovim avionima putovala su čak 4 milijuna putnika iz i prema Hrvatskoj.


>>>Jeftinije po Europi nego unutar Hrvatske! Noćnim vlakom do Bratislave, Beča ili Graza za 30 eura: Provjerite ljetni vozni red<<<

Još vijesti